Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Doar 650 lei in loc de 1300 pentru prima luna in gradinita Emerald - program scurt! Bonus 10% reducere la activitatile extracuriculare!

650 
Comanda

Valoare

1.300 Ron

Reducere

50%

Economisesti

650 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 650 lei in loc de 1300 pentru prima luna in g
 

Valabilitatea ofertei: 60 de zile de la achizi?ionarea voucherului.

Cate vouchere pot folosi: Un client poate folosi un singur voucher pentru un copil sau doua pentru doi copii.

Contact: 031 43 59 57

Descrierea ofertei:

Gradinita Emerald ofera un concept educational unic, fiecare sala de grupa fiind decorata diferit, respectand tematica desprinsa din lumea povestilor.

Copiii invata calatorind cu Corabia Piratilor sau inconjurati de lumea si personajele din Cartea Junglei. Astfel, decorul este integrat in procesul educational, transformand timpul petrecut la gradinita intr-experienta greu de uitat.

La Gradinita Emerald, copiii invata jucandu-se, intr-atmosfera calda, sigura, inconjurati si rasfatati de grija unui personal calificat, mereu la curent cu cele mai noi metodologii de predare prescolara.

Activitatile zilnice ale copiilor care beneficiaza de programul scurt (08:00-13:00):

- vizita medicala

- mic dejun

- activitati comune si alese

- gustare fructe

- activitati optionale

- masa de pranz

Activitati educative obligatorii, cu predare in limba engleza sunt: Limba si Comunicare, Stiinte, Om si Societate, Domeniul Psihomotric, Domeniul Estetic si Creativ.

Activitati optionale:

Mind lab, balet, salina, aikido, inot, atelier de croit imagini, atelier de experimente, sah, muzica (cor, instrument-pian), pictura, origami, dans modern, logopedie, asistenta psihologica pentru copii si sprjinireaparintilor ineducarea copiilor (grupuri de dezvoltare).

Predarea activitatilor optionale este legata de specificul varstei prescolare, ia forma de joc, favorizand cresterea interesului si invatarea.

Activitati extracurriculare:

Vizite la gradina botanica, gradina zoologica, muzee; vizionari spectacole de teatru, circ si opera; excursii, activitati in natura; petreceri de ziua copiilor,

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.ideals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active