Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8781 inregistrati Close Close

Doar 65 Lei in loc de 240 Lei pentru un Control dermatologic + Dermatoscopie 4 Leziuni! Bonus: 35% Reducere pentru electrocauterizare 1-4 papiloame cu anestezie locala!

65 
Comanda

Valoare

240 Ron

Reducere

73%

Economisesti

175 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 65 Lei in loc de 240 Lei pentru un Control de
 
Descriere oferta
Clinicile Anima, linia de servicii medicale a celui mai mare grupfarmaceutic din Romania, A&D Pharma, aduc pe piata romaneascaconceptul de ingrijire medicala “aproape de tine”.
Anima vine inintampinarea tuturor celor preocupati sa aiba o viata sanatoasa si iiapartine fiecarui pacient si familiei sale.

La Anima recunoastem valoarea pe care o aduce individualitatea, diversitatea si grija fata de sanatatea celor apropiati.

Beneficiile ofertei
Doar 65 Lei in loc de 240 Lei pentru un Control dermatologic + Dermatoscopie per 4 Leziuni! Bonus: 35% Reducere pentru electrocauterizare 1-4 papiloame, cu anestezie locala!


Get a Deal si Clinicile Anima vin in ajutorul pielii tale pentru a preveni pericolul cancerului cutanat!

Dermatoscopia reprezinta metoda rapida si neinvaziva de diagnosticare a leziunilor cutanate, in special a celor pigmentare. Marele avantaj este acela ca orienteaza diagnosticul fara biopsie. Analiza leziunilor cutanate, permite diferentierea leziunilor benigne de cele maligne, precum si diferentierea leziunilor melanocitare (alunite), de leziunile nemelanocitare. Dermatoscopia creste acuratetea diagnosticului clinic cu 20-30%.
Cu ocazia EurMelanoma Day, (ziua europeana pentru depistarea melanomului malign) din 15 mai 2008, eveniment organizat de "Societatea Romana de Dermatologie" ,din 2092 de consultatii gratuite, au fost identificate 77 cazuri de melanom malign, 97 de cazuri de carcinom bazocelular si 14 cazuri de carcinom spinocelular. Melanomul malign reprezinta una dintre cele mai agresive tumori maligne, 80% din cazuri metastazand in primii 3 ani de la diagnostic. Principalii factori de risc sunt: istoricul familial de melanom malign; fototipul cutanat si prezenta a peste 100 nevi displazici (alunite cu risc crescut de transformare); prezenta nevilor congenitali; arsurile solare din copilarie.

Ar trebui sa alerteze orice leziune aparuta recent, cu evolutie rapida, sau orice modificare recenta a aspectului unei alunite (dimensiune, culoare, contur, sangerare la traumatisme minore). Conform studiilor, 30-50% dintre melanoamele maligne apar pe nevi pigmentari (alunite) preexistenti. De aceea, screeningul periodic al nevilor pigmentari este indicat pentru diagnosticarea precoce a leziunilor cu potential malign.

Medicii de specialitate recomanda efectuarea consultatiei dermatologice si dermatoscopia cel putin data pe an.


Termenii ofertei
  • Puteti beneficia de serviciile din pachetul Anima in perioada 24 August - 15 octombrie, doar cu programare in prealabil. Sunati la 021-9838 si stabiliti intalnirea cu medicul Anima, de luni pana vineri. Programarea pe baza cuponului va fi facuta in clinica Anima incepand cu a doua zi de la achizitionarea cuponului pe www.getadeal.ro
  • Promatia este valabila pentru clinicile Anima Victoriei si Anima Delfinului
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active