Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Doar 52 RON pentru un pachet complet pentru vacantele tale: Ghid Bucuresti, Atlas Romania, Ghid turistic Romania si un Mini Atlas Italia- 65% discount

52 
Comanda

Valoare

149 Ron

Reducere

65%

Economisesti

97 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 52 RON pentru un pachet complet pentru vacant
 
Detalii

Iti oferim propriul ghid de vacanta, cu 65% discount! 

Pachetul contine  un Atlas al Romaniei si ghiduri complete, structurate in capitole clare, usor de consultat  si va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru orice  excursie: atractii turistice, obiective de interes, hoteluri si restaurante, plimbari si trasee auto, harti si indexul strazilor. 

In plus, veti primi si un mini Atlas al Italiei pentru a va fi de ajutor in urmatoarea vacanta. 

Achizitionati voucherul cu doar 52RON si veti avea toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va bucura de excursia dumneavoastra!

 
 
Termeni Voucher

Voucher-ul este valabil in perioada 27 Aprilie – 26 Iunie 2011.

Pentru a intra in posesia pachetului de Ghiduri si Atlase puteti alege intre variantele de mai jos:

1. Va prezentati cu voucherul Megabuy direct la sediul Quantax:
str. Caloian Judetu nr. 8, bloc D19B, scara 2, ap. 15, sector 3, Bucuresti, de Luni pana Vineri intre orele: 09.00-17.00

2. Salvati voucherul Megabuy si trimiteti-l pe adresa de e-mail office@quantax.ro  impreuna cu Numele si Adresa de Livrare si veti primi pachetul acasa.
Pentru Bucuresti, livrarea produselor este gratuita. 

Pentru celelalte orase din tara, livrarea produselor se face prin intermediul Postei Romane si cheltuielile sunt suportate de catre utilizator.

Pentru orice alte detalii utilizatorii sunt rugati sa contacteze echipa Quantax la unul din numerele de telefon 0720 314 289; 0771 037 766 sau pe adresa de e-mail: office@quantax.ro.

Voucherul Megabuy te ajuta beneficiezi de 65% reducere pentru pachetul de Ghiduri turistice. 

Fiecare utilizator poate achizitiona un singur voucher.

 

 

Despre QUANTAXQuantax va ofera servicii de abonare la o gamă variată de publica#5;ii romanesti si straine din urmatoarele domenii: Cotidiane, Economic, Casa si Gradina, Istoric, Program TV, Social-Politic, Stiinta, Juridic, Auto, Cultura, Informatica, Sanatate, Sport, Publicatii Externe.

Magazinul www.quantax.shopmania.biz vine in intampinarea cererii clientilor de a fi informati si va pune la dispozitie o gama larga de Harti de Perete, Harti Pliate, Ghiduri si Atlase 
Cumparand de pe www.quantax.shopmania.biz castigati timp si in acelasi timp economisiti bani, intrucat in orice destinatie ajungeti, hartile si ghidurile sunt esentiale.


Strada Caloian Judetu nr. 8, 
bloc D19B, scara 2, ap. 15, 
sector 3, Bucuresti

Tel.: 0720 314 289; 0771 037 766
Fax: 031 405 68 68

Viziteaza website
 
Alte oferte active