Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Doar 500 lei in loc de 1000 lei pentru constructie site web - de prezentare, 5 pagini + conceptie grafica + implementare  + formular de contact! Bonus 40% reducere la carti de vizita (preturi la tiraj de 100 bucati )!

500 
Comanda

Valoare

Reducere

Economisesti

 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 500 lei in loc de 1000 lei pentru constructie
 
Descriere oferta
Era production vine in sprijinul afacerii tale.
Una dintre marile provocari ale mediului economic in era informatiei este legata de prezentarea firmei
intr-o maniera care sa determine partenerii, fie ei furnizori, beneficiari sau consumatori finali, sa se
considere ca parte a afacerii tale.
Beneficiile ofertei
Vinla Era Productionpentru a beneficia de oferta senzationala! Doar 500 lei in loc de 1000 lei pentru constructie site web - de prezentare, 5 pagini + conceptie grafica + implementare+ formular de contact!

Bonus 40% reducere la carti de vizita (preturi la tiraj de 100 bucati )!

Aspectul grafic al unui site este cel mai important aspect. De ce? Imaginati-va ca sunteti un simplu vizitator al unui site web al carui design este pe cat se poate de nepotrivit pentru domeniul in care isi desfasoara activitatea. Primullucru pe care sunteti tentat sa il faceti este de a parasi acel site. Dar, daca in loc sa intalniti un design nepotrivit, sunteti incantat si va atrage atentia vizuala un design placut si elegant in ton cu serviciile care sunt prezente in acel site? Tendinta este de a ramane si a naviga cat mai mult pe site-ul respectiv. In concluzie alegerea si realizarea unui aspect grafic frumos si potrivit cu aria de activite mareste automat sansa casimplii vizitatori ai site-ului sa devina clienti pentru afacerea respectiva.

Stabilirea designului website-ului poate fi destul de grea, in special daca faci primii pasi in acest domeniu. E bine sa te limitezi la ce este mai simplu fiindca in acest mod poti crea ceva atractiv, dar fara sa te complici prea mult.

In primul si in primul rand trebuie sa te pui in postura unui utilizator web obisnuit.De cele mai multe ori utilizatorul va cauta informatie, mai pe scurt continut. Continutul unui website este cea mai importanta parte, dar si designul are un impact enorm.Utilizatorul se va lovi prima oara de interfata website-ului, apoi de continut asa ca este foarte important ca interfata sa fie atragatoare.

Orice detaliu este important, orice elimini este la fel de important ca ce adaugi.Creend un website minimalist poti sa reduci greselile numai prin simplul fapt ca designul este simplu.Daca ramai cu spatiu in plus nu te gandi ce sa adaugi ca sa nu fie gol ci gandeste-te cum sa pozitionezi elementele alaturate pentru pentru a crea un design unitar si bine pus la punct!
Termenii ofertei
  • Dupa ce oferta se activeaza , folositi voucherele oricand in urmatoarele 30 de zile;
  • Programarea se face prin apel telefonic;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim 10 vouchere , insa doar unul pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active