Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8781 inregistrati Close Close

Doar 39 de lei pentru o reducere de 50% pentru servicii de furnizare bone, menajere, asistenta batrani

39 
Comanda

Valoare

Reducere

Economisesti

 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 39 de lei pentru o reducere de 50% pentru ser
 

Valabilitatea ofertei: 30 de zile de la achizitionarea voucherului

Cate vouchere pot folosi: Un utilizator poate comanda oricate vouchere doreste, dar poate folosi doar unul in nume propriu. Restul le poate face cadou.

Contact: Pentru informatii si programari sunati la numerele de telefon : 021 2106041 , 0727 760 960 sau 0720 319 600;

Descrierea ofertei:

Ai nevoie de timp pentru tine? Poate ai uitat ca exista si el in ecuatie si are nevoie de atentia ta?
ANGAJEAZA O BONA!
Nu ai timp sa faci curat ! Trebuie sa calci, ca asta e! Ei bine , noi iti dam solutia:
ANGAJEAZA O MENAJERA!
Parintii tai au nevoie de ajutor! Trebuie sa fie schimbati, spalati la timp? Ei te-au schimbat la timp, ti-au dat sa mananci la timp! Acum ei au nevoie de tine! Angajeaza persoana de incredere! Tu iti castigi linistea!
Daca este important timpul pentru tine, apeleaza la noi.

O persoana care ar trebui sa ne tina locul in casa, “sa tina casa” cum se zice, in asa fel incat, atunci cand ajungem acasa, sa fie curat, sa miroasa frumos si sa nu mai avem nimic de facut!
Este important ca persoana pe care lasam sa aiba grija de casa sa fie meticuloasa ,de incredere, serioasa, atenta la detalii si nu in ultimul rand sa fie dedicata familiei pentru care lucreaza . Ideal, nu-i asa? Sa stiti ca nu este usor! A fi menajera inseamna sa ai meserie! Sa stii cum se face curatenie, cum se spala rufele, sa stii sa citesti etichetele, modul de folosire, ce substante sa folosesti, ce aparate, cat timp iti trebuie, cum te organizezi. Nu este munca necalificata, ca a “femeii de serviciu” de pe vremuri.
Este meserie care implica responsabilitate!

Ingrijirea batranilor poate fi uneori problema delicata. Batranetea, ca etapa distincta de viata, afectata de serie de modificari de natura biologica si psihica este perioada de mare fragilitate.
Persoanele in varsta au nevoie de atentie speciala, de cineva care sa fie langa ei cand au nevoie, care sa-i ingrijeasca, sa se asigure ca au tot ce le trebuie, ca au mancat la timp, ca nu se plictisesc, ca au locuinta ingrijita si curata.
Persoanele ce se vor ocupa de ingrijirea parintilor sau rudelor dragi dumneavoastra, trebuie sa aiba experienta pentru a putea realiza serviciul, functie de situatie, sa dea dovada de seriozitate, intelegere, rabdare, sa stimeze varsta inaintata a acestora, sa fie optimiste si sa le insufle dorinta de viata.

Beneficiezi de reducere de 50% , daca ai cumparat un voucher.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.ideals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active