Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

Doar 39 de lei in loc de 150 de lei pentru 12 sedinte de salsa, bachata, merengue, cha cha

39 
Comanda

Valoare

150 Ron

Reducere

74%

Economisesti

111 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 39 de lei in loc de 150 de lei pentru 12 sedi
 

Valabilitatea ofertei: 30 de zile de la achizitionarea voucherului.

Cate vouchere pot folosi: Un utilizator poate comanda oricate vouchere doreste, dar poate folosi doar unul in nume propriu. Restul le poate face cadou.

Contact: Pentru informatii si programari sunati la numarul de telefon: 0765.610.933. Programarile se fac dupa ora 16:00.
    Cursurile incep de la data de 1 Septembrie 2011.


Descrierea ofertei:

Salsa reprezinta un stil de muzica si dans ce isi are originile in America de Sud si Insulele Caraibe (ex. Bermuda, Bahamas, Cuba,  Haiti,  Republica Dominicana, Jamaica, PuertRico, etc), dar care s-a dezvoltat in toata lumea in diferite variante ce au dus la crearea altor stiluri asemanatoare. Este cea mai populara variatie a unui dans latinsi s-a dezvoltat rapid intr-un fenomen international.

Tehnic, se danseaza in 8 timpi, insa practic se calca doar 6 pasi, 2 fiind pauze. Se poate dansa fara partener, insa de obicei se danseaza in cuplu, barbatul fiind cel care conduce si dirijeaza miscarile femeii. Miscarile picioarelor (pasilor) sunt lente in comparatie cu miscarile braselor, care trimit in permaneta diferite semnale partenerei: semnal de pirueta pe stanga, pe dreapta, etc.

Bachata este un dans latincu originea in Republica Dominicana. Acest termen defineste in prezent atat dansul, cat si muzica, insa la origini bachata desemneaza de fapt petrecere intima, neoficiala, unde se asculta mult muzica de chitara. A fost multa vreme un dans respins de societatea dominicana, fiind considerat un dans tribal, rural. Prin anii '90, bachata s-a dezvoltat foarte mult fiind unul dintre cele mai dansate ritmuri latinalaturi de salsa si merengue. Un deschizator de drumuri in acest sens poate fi considerat cunoscutul interpret de merengue Juan Luis Guerra, al carui album din 1990, "Bachata rosa", a fost foarte bine primit.

Merengue este un dans folcloric dominican care a avut ampla raspandire ?i pe care multi il considera drept dansul national dominican. Originile acestui dans sunt incerte, insa s-au putut distinge cu timpul doua stiluri de merengue, ,,merengue de salon", in care perechile stau aproape in permanenta si ,,merengue de figura", in care perechile fac diferite intoarceri si ,,floricele", fara a se pierde insa contactul cu partenerul. In orice caz, este un dans jucaus si plin de buna voie, iar simplitatea pasilor il fac un dans placut ?i usor de invatat.

Cha-cha-cha este un tip de dans ?i de muzica latino-americane ce i?i au originile in Cuba. Au fost inventate de compozitorul ?i violonistul cubanez Enrique Jorr?n (1926 - 1987) in 1953. Au raspandire larga in Caraibe,  dar ?i in zonele din SUAunde predomina cei veniti din Caraibe. Stilurile de Cha-cha-cha pot fi diferite dupa mai multe criterii, in functie de locul unde se danseaza. In jurul anilor `50, a aparut Cha-cha-cha-ul, dans ce a fost influentat decisiv de migratia portoricanilor catre New York in special in anii `40-50 si a cubanezilor prin `60 si contopirea muzicii lor autohtone cu jazz-ul afro-americanilor.

Salsa Evolucion

Am inceput sa dansam impreuna din februarie 2007 datorita compatibilitatii aproape perfecte in dans. Felul nostru de a interpreta muzica ne-a ajutat sa avem in acest moment un stil cu caracteristici unice si ne-a determinat sa infiintam propria noastra scoala de dans. Pana in prezent avem peste 30 de elevi dornici sa paseasca pe urmele latino, unii dintre ei facand parte si din trupa de dans “SALSA EVOLUCION”. Poate intrun viitor foarte apropiat vom prezenta intreaga trupa de dans pe acest site sau chiar intreaga scoala , ca dovada ca toti suntem persoane obisnuite, doar munca in echipa, disciplina si ambitia te pot lansa acolunde iti doresti sa ajungi..

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.ideals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active