Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Doar 360 lei pentru un set Reebok Deck + mânere. Accesorii PowerPlate reduse cu 70% la achiziţionarea unui Power Plate!!!

360 
Comanda

Valoare

1.200 Ron

Reducere

70%

Economisesti

840 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 360 lei pentru un set Reebok Deck + mânere.
 

Doar 360 lei pentru un set Reebok Deck şi un set de mânere la achiziţionarea orcărui aparat Power Plate

Power Plate va prezinta viitoarea generatie de echipamente fitness, oferindu-va unul dintre cele mai eficiente antrenamente din acest moment, prin intermediul Tehnologiei Acceleratiei (Acceleration Training™).
Aceasta tehnica revolutionara de antrenament, transmite vibratii armonice intregului corp, stimuland reflexul natural care contracta muschii de 25-40 de ori pe secunda, activand pana la 98% din masa musculara, comparativ cu doar 20% din masa musculara acti¬vata de antrenamentele cu aparatele obisnuite de la sala.

Antrenamentul oferit de aparatele Power Plate este un antrenament pe care niciodata nu l-ati mai experimentat - total diferit de ce ati incercat pana acum - care va scapa de grasimea in exces si celulita, imbunatateste tonusul muscular, mareste echilibrul si forta musculara.
Cu aparatele Power Plate veti obtine un antrenament complet, al intregului corp, care include exercitii de Stretching, Echilibru, Cardio, Dezvoltare si Intarire a Musculaturii si Masaj.
Toate acestea, in sedinte Power Plate de aproximativ 15 minute.

Pro Argument
Aparatele Power Plate folosesc fortele gravitationale existente in favoarea unui antrenament complet si eficient. La cele mai puternice setari ale modelului Pro5, utilizatorul va simti ca “se lupta“ cu pana la de 6 ori greu¬tatea pe care o are. Este ca si cum v-ati opune unei persoane care cantareste de 6 ori mai mult decat dumneavoastra.

Argumente Stiintifice Puternice
Conceptul de Tehnologie a Vibratiilor Avansata ce sta la bazaechipamen¬telor Power Plate a fost utilizat pentru prima oara de cosmonautii din Programul Spatial Sovietic, incepand cu anul 1960, pentru a contracara scaderea densitatii osoase si a degradarii muschilor din cauza gravitatii zero la care erau supusi in timpul misiunilor spatiale.
In 1999, antrenorul olimpic olandez Guus van der Meer, a adaptat si imbunatatit aceasta tehnlogie pentru atletii de elita.

Exercitiile efectuate cu ajutorul Tehnologiei Acceleratiei se bazeaza pe a doua lege a lui Newton, Forta = Masa x Acceleratia. In timp ce exercitiile conventionale maresc masa, aparatele Power Plate maresc acceleratia cu ajutorul vibratiilor.
Echipamentele Power Plate vibreaza, in primul rand, in sus si in jos pentru a imbunatatii forta mus¬culara si de la stanga la dreapta si din fata in spate pentru a mari echilibrul si coordonarea.
Echipamentele Power Plate folosesc Tehnologia PrecisionWave™ - un sistem de inalta definitie pentru armonizarea vibratiilor, care “livreaza“ vibratii armonice controlate pe toata suprafata platformei pentru a mari randamentul antrenamentelor. Perfor-manta fara compromisuri, pentru rezultatete de neegalat.


Rezultate Accelerate
Vibratiile produse de aparatele Power Plate, stimuleaza efectul reflex si repetitiv de contractie a muschilor - intre 25 si 40 de ori pe secunda - pentru a oferi un antrenament complet al intregului corp.

Tehnologia Acceleratiei face ca exercitiile efectuate sa va imbu-natateasca performanta in timp si creste eficienta antrenamentelor, pentru a perminte efectuarea unui antrenament complet in numai 15 minute, de 2-3 ori pe saptamana.

Efectuand antrenamente regulate cu Power Plate, veti observa in curand rezultatele: forta si flexi¬bilitatea se maresc, muschii sunt mai mari si tonificati, kilogramele in plus incep sa dispara, celulita se reduce si tonusul general este mult mai bun.

Pro Argument
Exercitiile efectuate cu ajutorul Tehnologiei Acceleratiei, pot duce la reducerea cu pana la 25% a celulitei.
Studiu Preluat din Effects of Vibration Training on Cellulite Frank, H.; B. Moos; SANADERM Professional Clinic for Skin Illnesses and Allergies, Bad Mergentheim, Germania. 2003

Beneficii

 • Rezistenta - Imbunatateste tonusul muscular si dezvolta muschi puternici si rezistenti.
 • Flexibilitate - Mareste gama de miscari pe care le puteti efectua, creste coordonarea, echilibrul si stabilitatea.
 • Circulatie Sangvina - Imbunatateste si creste circulatia sangelui pentru a intari sistemul cardio¬vascular.
 • Slabire - Reduce grasimea si imbunatateste metabolismul.
 • Reducerea Celulitei - Diminueaza sansele de aparitie a celulitei.
 • Marirea Densitatii Osoase - Creste densitatea minerala osoasa si previne pierderea masei osoase cauzata de procesul de imbatranire.
 • Exercitii Stretching - Aceste exercitii contribuie la marirea circulatiei sangvine, stimuleaza sistemul nervos, imbunatatesc legaturile dintre tesuturi si reduc sansele de a va rani.
 • Echilibru - Antrenati-va ca un atlet de elita prin miscari multi-directionale care ajuta sistemul nervos sa controleze mai bine sistemul muscular, pentru echili¬bru si stabilitate mult imbunatatita.
 • Cardio - Aparatele Power Plate sunt construite pentru a va antrena in siguranta si pentru a beneficia de un antrenament Cardio indiferent de miscarile efec¬tuate. Aceste exercitii reduc sansele de a va rani si sunt ideale pentru recuperare fizica dupa accidente. Este timpul sa obtineti mai multe de la sistemul dumneavoastra cardio-vascular.
 • Dezvoltare si Intarire a Musculaturii - Treceti la un nou nivel de antrenament prin intermediul acestor exercitii, pentru a va dezvolta si intari musculatura. Veti avea muschii tonificati, mult mai dezvoltati si bine definiti.
 • Masaj - Relaxati-va! Prin masaj reduceti nivelul hormonului Cortizol care provoaca stres, cresteti nivelul se Serotonina care imbunatateste functionalitatea creierului, imbunatatiti circulatia sangelui si a sistemului limfatic. Recom¬pensati-va corpul cu un masaj dupa un antrenament solicitant.

Pro Argument
Un studiu a aratat ca exercitiile bazate pe Tehnologia Acceleratiei contribuie la marirea cu pana la 57% a scaderii in greutate, com-parativ cu exercitiile convention¬ale sau dietele alimentare.
Vissers et al.: Effect of Long-Term Whole Body Vibration Training on Visceral Adipose Tissue: A Preliminary Report. Obesity Facts, The European Journal of Obesity, Vol. 3, Suppl. 2, 2010.

Termeni voucher
 • Voucherele sunt valabile până la data de 31.12.2011;
 • Cu un voucher beneficiaţi de 70% reducere la setul de accesorii: Reebok Deck + mânere, la achiziţionarea oricărui aparat PowerPlate pentru care beneficiati de o reducere de 5%. Preţuri şi detalii aveti aici: powerplate.ro,
 • sau telefonic la 0724 423 515, 0722 511 126;
 • Se pot achiziţiona oricâte vouchere dar se poate folosi doar unul la fiecare aparat PowerPlate cumpărat.
 • Livrarea şi instalarea se face gratuit în Bucureşti

Termeni şi condiţii

 • Voucherele sunt valabile până la data de 31.12.2011;
 • Cu un voucher beneficiaţi de 70% reducere la setul de accesorii: Reebok Deck + mânere, la achiziţionarea oricărui aparat PowerPlate pentru care beneficiati de o reducere de 5%. Preţuri şi detalii aveti aici: powerplate.ro,
 • sau telefonic la 0724 423 515, 0722 511 126;
 • Se pot achiziţiona oricâte vouchere dar se poate folosi doar unul la fiecare aparat PowerPlate cumpărat.

Caracteristici ofertă

 • Antrenamente Premium la tine acasă
 • Cea mai nouă şi avansată metodă de antrenament a întregului corp
 • 15 minute de 3 ori pe săptămână şi rămâi surprins de rezultate
 • Vezi cine se mai antrenează cu Power Plate:CFR Cluj, ...
 • 70% Reducere la setul de accesorii si 5% reducere la achizitia unui Power Plate

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.reducerimaxime.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active