Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

Doar 350 lei pentru infiintare societate comerciala! Reducere 50% - Cabinet Avocat Apostol Denisa

350 
Comanda

Valoare

700 Ron

Reducere

50%

Economisesti

350 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 350 lei pentru infiintare societate comercial
 

Valabilitatea ofertei: 45 de zile de la achizitionarea voucher-ului.

Cate vouchere pot folosi: unul personal, restul pot fi facute cadou.

Contact: pentru programari - 0766.636.925.

Descrierea ofertei:

Pentru inregistrarea in Registrul Comertului a unei societati comerciale cu raspundere limitata (SRL, SRL-D) este necesar ca asociatii sau asociatul unic sa aleaga denumirea firmei, sediul, puncte de lucru (daca este cazul), domeniul de activitate si obiectul principal de activitate, sa desemneze unul sau mai multi administratori. Dosarul pentru Registrul Comertului va cuprinde Act Constitutiv, Contract de inchiriere sau comodat pentru sediu, declaratii pe propria raspundere a asociatilor/administratorilor conform legii si atestate de avocat, etc.

Cabinetul de avocatura Apostol Denisa se ocupa de rezervarea denumirii, conceperea, redactarea tuturor acestor acte (Contract inchiriere sau comodat pentru sediu, Actul Constitutiv, declaratii pe propria raspundere conform legii pentru asociat unic/ asociati si administratori), de inregistrarea la Administratia Finantelor Publice de sector a Contractului pentru sediul social si obtinerea Certificatului si a a Adeverintei conform legii, de completarea declaratiilor necesare pentru obtinerea avizelor de incepere a activitatii si completarea dosarului pentru infiintarea societatii comerciale. Toate actele vor fi autentificate la Cabinetul nostru de avocatura si vor purta numar de inregistrare in Registrul Special, data certa si stampila Cabinetului, nemaifiind necesara prezenta la Biroul Notarului Public.

Cumparand aceast voucher veti beneficia de consultatie juridica de specialitate atat in ceea ce priveste infiintarea societatii, cat si pasii ulteriori inregistrarii acesteia in Registrul Comertului si desemnarea unui Cod Unic de Inregistrare (CUI), inclusiv pentru SRL-D, asistenta juridica in ceea ce priveste alegerea codurilor CAEN pentru obiectul de activitate (principal si secundar), asistenta juridica in ceea ce priveste durata societatii, mandatul administratorilor, valoarea partilor sociale, vectorul fiscal, conceperea, redactarea si atestarea cu stampila de avocat a actului constitutiv, conceperea, redactarea si atestarea cu stampila de avocat a contractului (inchiriere sau comodat) pentru sediul social, precum si inregistrarea acestuia la AFP de sector si obtinerea Certificatului si a Adeverintei necesare la Registrul Comertului, conceperea, redactarea si atestarea cu stampila de avocat a declaratiilor pe proprie raspundere conform legii a asociatului unic, asociatilor sau administratorilor, completarea acordului asociatiei de proprietari in vederea inregistrarii sediului (daca este cazul), completarea declaratiilor necesare obtinerii avizelor pentru functionare din Registrul Comertului si a vectorului fiscal.

Clientul beneficiar al acestui voucher, aditional acestui cost, va trebui sa suporte costurile de inregistrare in Registrul Comertului (rezervare denumire, caziere fiscale, fond lichidare, taxe monitorul oficial, etc. - aproximativ 500 RON) taxa notariala pentru specimenul de semnatura (aproximativ 50 RON), iar capitalul social depus va fi recuperat in intregime dupa obtinerea Certificatului de Inregistrare. Toate chitantele vor fi pastrate de societatea nou infiintata si vor fi scazute in contabilitate.

Cabinetul nostru ofera si gazduire sediu social pentru perioada de 6 luni sau un an, contra cost.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.ideals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active