Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Doar 269 RON in loc de 538 RON pentru rame moderne, lentile Zeiss, consultatie optometrica, toc si laveta. Doar la Optizone.

269 
Comanda

Valoare

538 Ron

Reducere

50%

Economisesti

269 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 269 RON in loc de 538 RON pentru rame moderne
 

Beneficii

Ai sansa de a achizitiona rame cu modele clasice si moderne echipate cu lentile organice cu tratament antireflex de la Zeiss.

Chiar daca tu nu ai nevoie de ochelari, parintii tai sigur au nevoie, iar acest cupon este cea mai simpla metoda de a-i ajuta sa vada bine si sa arate bine in acelasi timp.

Pentru alegerea ramei ne ghidam dupa imaginile de catalog dar hotaratoare este proba efectiva cu ramele. Am selectionat pentru tine modelele cele mai solicitate ca sa ai de unde alege rama care ti se potriveste cel mai bine.

Te invitam in magazin sa faci cunostinta cu modelele promotiei si cu alte 300 de modele unice.

 

Termeni Voucher

  • Voucher valabil 30 de zile de la data incheierii ofertei.
  • Programul de valorificare a voucherului: Luni- Vineri: 11:00- 19:00.
  • Este necesar sa faceti programare in prealabil la telefon 0371 179943 .
  • Este necesar sa prezentati voucherul imprimat pe hartie pentru a beneficia de oferta.

Acum trei ani am  fost pentru prima oara la un consult. Am aflat ca am dioprii cu “-“ si mi-am facut ochelari. Nu eram deloc entuziasmata de viitorul meu look , dar asta era pana la urma… trebuia sa port ochelari. Am ales bosumflata un model groaznic de rama metalica, foarte ingust. Vedeam si deasupra ochelarilor si pe dedesubt. Dioptriile erau chiar mici, -0.5… si dupa ce i-am purtat 3 saptamani, ii uitam intentionat pe unde apucam. Foarte incomod. Imi cadeau mereu de pe nas, erau grei si aveam dureri de cap din cauza lentilelor. Sa zicem ca am evitat sa ma gandesc la asta pentru o perioada de timp, insa deje incepusem sa banuiesc ca mi-au crescut diopriile cand  mi-am facut programare la Optizone.

Pot spune ca acum ma simt o “ochelarista” la moda. Am ales un model de ochelari cu rama foarte usoara. Nu ma jeneaza absolut de loc, iar de lentilele Zeiss nu as avea de ce sa ma plang nici daca as vrea. Am scapat de griji cu un pret minim.

Sa ii spuna cineva si lui Betty Cea Urata de oferta de azi. Doar 269 ron in loc de 538 ron pentru rame moderne, lentile Zeiss, consultatie optometrica, toc si laveta la Optizone.


www.optizone.ghidul.ro
www.webclinic.ro/optizone

Vezi aici toate modelele disponile!

 

 

 

Compania

Optizone

Telefon: 0371 179943

Iuliu Maniu, nr 65, bl 7p, sc 6, ap 166, sector 6, Bucuresti
Bucuresti, RO
 
Alte oferte active