Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Doar 240 RON in loc de 600 RON pentru un abonament pe 3 luni la cursuri de dans, muzica si miscare scenica pentru copilul tau - 60% reducere

240 
Comanda

Valoare

600 Ron

Reducere

60%

Economisesti

360 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 240 RON in loc de 600 RON pentru un abonament
 
Detalii

Va propunem o noua abordare asupra timpului liber pentru copii: cursuri de dans, muzica si miscare scenica, 24 ore/luna,  timp de 3 luni cu 60% reducere, doar la Contrapunct.

Impreuna cu profesionistii Contrapunct,  copiii dumneavoastra vor invata si aplica notiuni de baza in muzica, dans, interpretare live, actorie, miscare scenica, comunicarea cu partenerii de scena, colaborarea cu regizorul.  Astfel isi vor dezvolta latura artistica, vor fi implicati intr-o echipa, vor castiga prieteni noi si nu in ultimul rand isi vor dezvolta abilitatile de comunicare, concentrare si creativitate.

Pregatiti-va copiii pentru a deveni adulti increzatori, cu stima de sine si inzestrati cu valori morale, etice si umaniste de calitate!  Nu trebuie decat sa achizitionezi voucher-ul  cu 240 RON si sa veniti cu copiii la Contrapunct!


 
 
Termeni Voucher

Voucher-ul este valabil in perioada  19 Aprilie – 18 Mai 2011, doar la CONTRAPUNCT. Voucherul nu poate fi folosit de catre membrii existenti ai clubului CONTRAPUNCT

Accesul la Contrapunct pentru acest serviciu achizitionat se va face pe baza de voucher, numai prin programare in prealabil la urmatoarul numar de telefon: 0744 525 780.

Cursurile sunt adresate copiilor cu varste intre 4 si 14 ani. Fiecare copil va fi evaluat si  incadrat in functie de varsta si de aptitudini in grupa corespunzatoare. 

Cele 24 ore/luna sunt impartite in cate 3 intalniri/saptamana, cate una din fiecare activitate: dans, muzica si miscare scenica.  Sedintele au o durata intre 1 si 2 ore in functie de activitate si de varsta copiilor.  Programul in care copiii vor participa la sedintele de muzica, dans si miscare scenica este  urmatorul: L - V: dupa ora 17.00. 

Fiecare utilizator poate achizitiona mai  multe vouchere, atat pentru uz personal cat si pentru a le oferi cadou, insa fiecare copil nu poate beneficia decat o singura data de oferta.

 

 

Despre CONTRAPUNCTContrapunct a fost creat sa stimuleze si sa valorifice naturaletea, spontaneitatea si creativitatea copiilor. Muzica, dansul si tehnicile creative de deblocheaza si stimuleaza resursele creative, dezvoltarea emotionala si conturarea unei personalitati puternice si armonioase.

Unul din fondatorii Contrapunct, Bogdan Petre ne spune: Contrapunct a inceput intr-o joaca care mai apoi a devenit serioasa, si apoi si mai serioasa... a lucra cu copii si pentru copii este la fel de serios si angajant ca si cand ai lucra cu adulti...Care e marele castig si marea diferenta despre care nu stiu multi? 
Darnicia copiilor in ale sentimentelor
.

Pe langa cursurile de dans, muzica si miscare scenica, Contrapunct le ofera posibilitatea copiiilor de a participa la Evenimente si Spectacole organizate de Clubul Contrapunct.


Str. Branduselor nr. 2-4, 
Sector 3 - Bucuresti
Tel: 0744525780
Viziteaza website
 
Alte oferte active