Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Doar 19 lei pentru un pachet la Alegere. Epilat Lung + Axila sau Epilat Brate + Pensat sau Epilat Inghinal + Pensat. Profita de reducerea de 65% numai la Perfect Miss!

19 
Comanda

Valoare

55 Ron

Reducere

65%

Economisesti

36 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 19 lei pentru un pachet la Alegere. Epilat Lu
 

Beneficii si conditii oferta:

-Oferta este valabila in salonul Perfect Miss.

-Voucherul este valabil pana la data de 30.05.2011.

-Beneficiezi de un pachet la alegere :

-Epilat Lung + Axila sau

-Epilat Brate + Pensat sau

-Epilat Inghinal + Pensat.

-Poti comanda mai multe vouchere, insa tu poti folosi doar 3, iar pe restul le poti oferi cadou.

-In cazul in care ai achizitionat mai multe vouchere pentru tine, ai grija sa le folosesti pana pe 30.05.2011.

-Este necesara o programare in prealabil la unul din nr de telefon : 021 312.30.25 sau 0744.354.355, mentionand ca ai achizitionat pachetul prin MyDeals.ro.

-Voucherul va fi printat si prezentat la salon in ziua efectuarii procedurii.

-Salon cu servicii profesionale, situat intr-o zona foarte accesibila.

Se apropie primavara, si MyDeals tine seama de nevoile fiecarei femei. Astfel, impreuna cu Salonul Perfect Miss am creat o oferta special pentru voi, doamnelor. Ai parte de un pachet la alegere : Doar 19 lei pentru un pachet la Alegere. Epilat Lung + Axila sau Epilat Brate + Pensat sau Epilat Inghinal + Pensat. Profita de reducerea de 65% numai la Perfect Miss!

Si nu uita ca ai posibilitatea sa achizitionezi mai multe vouchere pe care sa le folosesti tu, pentru a avea o piele fina cat mai mult timp.

Perfect Miss - Despre noi

Credem in perfectiune, credem in frumusete si credem ca frumusetea inseamna inainte de toate ingrijire.  De aceea am creat pentru tine salonul Perfect Miss, un loc in care sa-ti descoperi si sa-ti pui in valoare propria frumusete.
Coafura, manichiura, pedichiura, tenul, machiajul sunt detalii care vorbesc despre tine si care impreuna sunt cartea ta de vizita, iar imaginea impecabila la orice ora e importanta si contribuie la starea ta de bine.Ne ocupam in amanunt de aceste detalii care fac diferenta. Suntem aici pentru tine, dedicati sa iti punem in valoare frumusetea si personalitatea pentru ca tu sa arati si sa te simti bine.

Pozitionat ultracentral, in imediata apropiere a Universitatii, pe o strada usor accesibila, cu parcare amenajata foarte aproape, salonul Perfect Miss este locul unde grija si atentia acordata clientului merg mana in mana cu eficienta si calitatea tratamentelor iar respectul si profesionalismul sunt principiile de baza ale acestui centru.

Momentele de destindere intr-o atmosfera calda si prietenoasa in care specialistii nostri iti asigura solutii si tratamente personalizate care te vor face sa revii cu siguranta iar Perfect Miss iti va fi un prieten pe care poti conta mereu.

Perfect Miss

Adresa: Str. Academiei Nr.17- Sect. 1, Bucuresti

Telefon: 021 312 30 25

Mobil: 0744.354.355 si 0722.446.898

Web : www.salonperfectmiss.ro

E-Mail:This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.mydeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active