Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Doar 19 lei pentru o obturatie cu compozit de culoarea dintelui in loc de 100 Lei + 50% reducere la detartraj ultrasonic, periaj profesional, tratament gingival si fluorizare + 30% reducere la lucrari protetice

19 
Comanda

Valoare

100 Ron

Reducere

81%

Economisesti

81 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 19 lei pentru o obturatie cu compozit de culo
 

TERMENI VOUCHER

 1. Poti cumpara oricate vouchere doresti, insa poti folosi doar unul si pe restul le poti face cadou. Printeaza voucherul si ia-l cu tine la cabinet.
 2. Voucherul este valabil pana la data de 31 august 2011   
 3. Voucherul se poate folosi numai pe baza de programare, la numarul de telefon: 0722 724 258, de luni pana vineri, intre orele 09:00 19:30. Cabinetul isi rezerva dreptul de a programa clientii in functie de disponibilitatea sa.
 4. Programul cabinetului este:
  Luni, Miercuri, Vineri - 14:00-20:00
  Joi, Marti - 09:00-14:00
 5. Vei primi voucher-ul pe e-mail si in sectiunea "Contul meu" imediat dupa procesarea platii;

 

 

PARTENER

CMI Dr. Valeanu Dan Vladimir
str. Pestera Dambovicioara nr. 2 (Militari, Piata Veteranilor)
Bl. M12, Sc. 2, Parter, Ap. 37, Interfon 37 Sector 6

Telefon Programari: 0722 724 258
mail: dnvaleanu@gmail.com

Websitehttp://www.dentisti-bucuresti.ro/cabinet-stomatologic/cmi-dr.-valeanu-dan-vladimir--95

Facebook: http://www.facebook.com/CMI-Dr-Valeanu-Dan-Vladimir

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001491830559


Punct de reper adresa:
Cartier Militari, langa Piata Veteranilor.
In spatele iesirii de la metrou-statia Lujerului (fosta Armata Poporului), in sensul de mers al metroului dinspre pasajul Lujerului spre Piata Veteranilor, se afla o alee pietonala intre primele 2 blocuri paralele cu Bd-ul Iuliu Maniu ce va directioneaza spre cabinet.

 

INFORMATII DESPRE OFERTA

Doar 19 lei  pentru o obturatie (plomba) cu compozit fotopolimerizabil de culoarea dintelui in loc de 100 Ron + 50% reducere la detartraj ultrasonic + periaj profesional + tratament gingival anti-inflamator + fluorizare+ 30% reducere la lucrari protetice (lucrari ceramica)

Beneficiezi de :

 1. consultatie de specialitate pentru stabilirea unui plan de tratament ulterior
 2. obturatie coronara (plomba) cu compozit fotopolimerizabil la culoarea dintelui pentru tratamentul cariei simple (daca sunt necesare tratamente endodontice, acestea vor fi tarifate separat, in functie de complexitatea cazului);
 3. Bonus: 50% reducere la detartraj ultrasonic + periaj profesional + fluorizare  
 4. Bonus: 30% reducere la lucrari protetice (lucrari ceramica)

Obturatiile dentare, cunoscute mai ales sub denumirea de "plombe dentare" reprezinta o metoda foarte frecvent intalnita, cu ajutorul careia se trateaza indeosebi leziunile carioase care au distrus o parte din dinte. Prin tratamentul cariei dentare, se stopeaza evolutia leziunii carioase, se conserva zonele neafectate ale dintelui, se asigura prelungirea duratei de viata a dintelui.

Prin obturatie coronara (plomba) cu compozit fotopolimerizabil la culoarea dintelui, suprafata dintelui va avea aspectul smaltului sanatos. In cazul cand, pentru tratarea leziunii carioase, sunt necesare tratamente endodontice, acestea vor fi tarifate separat, in functie de complexitatea cazului.
 
Detartrajul este o procedura simpla, prin care medicul dentist inlatura depunerile de tartru de pe suprafetele dintilor, pentru evitarea neplacerilor cauzate de tartru (depozit calcaros, dezvoltarea unor surse bacteriene, boli si iritatii ale gingiei, colorarea inestetica provocata de colorantii alimentari si de tutun). Tartrul este, de fapt, placa bacteriana mineralizata, iar prezenta lui afecteaza atat suprafetele dintilor, cat si sanatatea gingiilor ce devin inflamate si sangereaza usor.

Detartrajul cu ultrasunete este rapid si eficient, nedureros. Odata eliminat tartrul, suprafetele detartrate sunt reslefuite prin aplicarea unei paste usor abrazive si realizarea unui periaj profesional, fiind urmat de fluorizare - una din cele mai eficiente si moderne metode de prevenire a cariei dentare prin aplicarea de geluri cu continut de fluor, care prin absorbrirea in smaltul dintelui ii intareste rezistenta la cariere si definitiveaza procesul de igienizare.

Aceasta procedura se realizeaza obligatoriu de doua ori pe an, pentru a pastra dintii curati si gingiile sanatoase.

Prezentare cabinet:

Cabinet stomatologic dotat cu aparatura moderna, unde beneficiati de tratamente fara durere si lucrari de calitate, oferim o gama completa de servicii: profilaxie dentara, cosmetica dentara, cariologie, endodontie, protetica, pedodontie, ortodontie, chirurgie dento-alveolara, implantologie.

Deoarece cunoastem cat de importante sunt pentru dumneavoastra costurile in raport cu calitatea, asigurarea unor servicii profesionale si rezolvarea problemelor ce tin de sanatate, va punem la dispozitie toata experienta noastra.

Ofertele noastre sunt personalizate in functie de anvergura lucrarilor cu posibilitatea obtinerii de reduceri considerabile.

Va asteptam intr-un cabinet dotat modern, unde calitatea are un pret accesibil pentru toata lumea!

 

 
Alte oferte active