Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8811 inregistrati Close Close

Doar 18 lei in loc de 36 lei pentru un 6 Pack de bere nemteasca cu traditie, Warsteiner Premium Mix Lemon + Livrare gratuita la domiciliu!

18 
Comanda

Valoare

36 Ron

Reducere

50%

Economisesti

18 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 18 lei in loc de 36 lei pentru un 6 Pack de b
 
Descriere oferta
Berea Warsteiner este facuta in padurea Arnsberger, langa orasul Warstein, si a apartinut familiei Cramer inca din 1753. Warsteiner este cea mai mare fabrica de bere detinuta de o persoana privata.
Warsteiner este o bere cu traditie inca din 1753, un produs de renume international.
Statutul sau de elita este evidentiat prin prezenta la numeroase festivaluri de bere, activitati Oktoberfest si sponsorizari.
Toate berile produse de Warsteiner sunt fabricate conform Legii Germane a Puritatii Berii din 1516.

Beneficiile ofertei
Doar 18 lei in loc de 36 lei pentru un 6pack (6 x 0.33l la sticla) de bere nemteasca cu traditie, Warsteiner Premium Mix Lemon + Livrare gratuita la domiciliu!

De multa vreme sunt cunoscute virtutile berii - bauta, desigur, cu masura, berea este un aliment si medicament. Berea favorizeaza digestia, creste pofta de mincare, normalizeaza ritmul cardiac si tensiunea arteriala, previne spasmele.

Puterea tamaduitoare a alcolului este cunoscuta de foarte mult timp. Asta numai daca este consumat cu moderatie, fara excese. Consumul regulat de bere ajuta la buna functionare a rinichilor si previne aparitia calculilor. Efectul ei diuretic ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in tesuturi. Bogata in vitamina B, aminoacizi si fier este bautura recomandata chiar celor care sufera de anemie sau vin dupa perioada lunga de convalescenta.

S-a constatat ca la un consum normal de bere, adica un litru/zi la barbati si 0,5 litri/zi la femei, acest produs are actiune favorabila asupra organismului. Avind valoare nutritiva mare, berea poate fi considerata aliment. Pe linga cantitatile considerabile de substante minerale si apa, ea prezinta un aport destul de ridicat de vitamine din complexul B, proteine si glucide.

In special substantele din hamei s-au dovedit a avea actiune anticancerigena. S-au facut diverse studii clinice, teste in vitrsi in vivo, care au dovedit ca anumite substante, ca de exemplu xantohumolul si izoxantohumolul din hamei, inhiba dezvoltarea celulelor canceroase. De altfel, toate substantele din hamei au actiuni antimicrobiene si antiinflamatorii. De asemenea, s-a constatat si actiune antimutagena a berii. Practic, printr-un consum moderat de bere, riscul bolilor vasculare scade cu 40-60 la suta, iar mortalitatea se reduce cu 10-20 de procente. Deci, berea poate fi folosita atit profilactic, cit si curativ.

De altfel, in breasla berarilor se spune ca, daca bei bere pe zi este mai bine decat daca nu bei nici una, daca bei doua beri pe zi este mai bine decat daca bei una, iar dar daca bei patru beri pe zi nu este de doua ori mai bine decat daca bei doua!!!
Termenii ofertei
  • Dupa ce achizitionati voucherul trebuie sa ne contactati pentru livrare la tel: 0730 110353
  • Voucherul este valabil 30 zile.
  • Acelasi utilizator poate achizitiona oricate vouchere, insa poate folosi doar doua pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active