Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Doar 170 lei personalizare cu tavan înstelat a camerei copilului + 10% discount la vopsele

170 
Comanda

Valoare

340 Ron

Reducere

50%

Economisesti

170 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 170 lei personalizare cu tavan înstelat a ca
 

Valabilitatea ofertei: 30 de zile de la achiziţionarea voucherului.

Câte vouchere pot folosi: Un client poate achiziţiona oricâte vouchere doreşte.

Contact: 0767.518.013 pentru programări.

Descrierea ofertei:

Camera copilului, mai ales la vârstele fragede, reprezintă universul său miniatural, de aceea rolul nostru, al părinţilor, este de a-i asigura puiului un mediu propice dezvoltării fizice, psihice şi emoţionale. La vârstele mici, camera este locul de care copilul îşi leagă amintiri, vise, reprezentări şi relaţii. Camera sa este spaţiul ce condiţionează buna dezvoltare, iar somnul şi buna dispoziţie a micuţului sunt asigurate de un mediu liniştit, suficient luminat, cu o umiditate şi o temperatură potrivite, dar nu în ultimul rând personalizat în funcţie de preferinţele lui sau ei.

Stele strălucitoare, nori de gaz cosmic, praf stelar, stele căzătoare sau prinţese de poveste, îngeraşi ori personaje din desene animate vor fi pe tavanul camerei copilului tău şi toate acestea vor fi vizibile numai în întuneric….la lumină totul va dispărea ca prin farmec lăsând tavanul alb aşa cum îl ştii, fără absolut nici o modificare.

Sclipirici şi iDeals îţi propun o ofertă unică: beneficiind de o reducere de 50% din preţul standard, adică pentru numai 170 lei, camera copilului tău se va transforma într-un tărâm magic guvernat de imaginile pe care acesta le îndrăgeşte şi care îi vor aduce micuţului vise plăcute şi o atmosferă de siguranţă.

Sclipirici este o marcă înregistrată din dorinţa de a le aduce copiilor o bucurie în plus, un nou concept de amenajări interioare destinate copiilor şi nu numai ... vei fi tu însuţi uimit de ceea ce ţi se va creea, dându-ţi posibilitatea totodată să îi oferi copilului tău clipe magice pe care cu siguranţă nu le va uita niciodată.

Fara sa ai nici cea mai mica experienta in pictura poti fi si tu acum pictor pentru o zi.Cu pachetul SCLIPIRICI Start vei putea si tu sa realizezi peisaje stelare pe tavanul din dormitorul tau.

Ce sunt tavanele instelate?
Sunt acele imagini cosmice realizate de catre artisti cu ajutorul unei vopsele speciale care are proprietatea de a lumina in intuneric.La lumina pe tavan nu se va observa absolut nimic vopseaua fiind dupa uscare semitransparent lucioasa ( valabil doar la tavanele albe sau foarte deschise la culoare).Cand in camera se face intuneric situatia se schimba deoarece vopseaua incepe sa emita lumina absorbita lasand sa se vada o imagine cu adevarat minunata.

Chiar daca nu ai pictat niciodata sau nu ai cunostinte de picture, cu ajutorul DVD-ului gasit in cutia SCLIPIRICI Start vei vedea ca si tu poti face un tavan instelat.Nu exageram cu aceasta oferta si nu ne vom compara cu un artist, dar va garantam ca veti fi foarte incantati de ce veti reusi sa creati chiar voi pe tavanul sau peretii dormitorului.Trusa pe care o veti gasi deasemenea in acest pachet este foarte simpla pentru ca si procedeul de imprimare a imaginii este foarte simplu.

Vopseaua nu este toxica, nu contine fosfor si este o vopsea acrilica pe baza de apa.

Ce contine pachetul SCLIPIRICI Start:

- 30ml vopsea BLUE

- 30ml vopsea YELLOW-GREEN

- 30ml vopsea BLUE-GREEN

- 90ml DILUANT SPECIAL

- DVD cu instructiuni

- Trusa necesara

 

Date de contact "Sclipirici"

Adresa: La domiciliul clientului

Telefon: 0767.518.013

Adresa e-mail: office@sclipirici.ro

Website: WWW.sclipirici.ro

 

 
Alte oferte active