Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Doar 15 lei pentru o reducere de 150 lei la orice FILTRU DE APA VIE cumparat. Eliberează și folosește acum puterea ascunsă a apei ce revigorează și întăreste sănătatea!

15 
Comanda

Valoare

150 Ron

Reducere

90%

Economisesti

135 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 15 lei pentru o reducere de 150 lei la orice
 

Doar 15 lei pentru o reducere de 150 lei la orice FILTRU DE APA VIE. Eliberează și foosește acum puterea ascunsă a apei ce revigorează și întăreste sănătatea!

„Vrăjitorul apei” - Filtrulde apa vie GAV transformă „apa moartă” în „apă vie”.

GAV - Filtru de apa vie scade simtitor cheltuielile dvs. zilnice si creaza pentru dvs. mai mult timp liber !

GAV - Filtru de apa vie este o investitie care se recupereaza intr-un an si va serveste o viata !

GAV - Filtru de apa vie va aduce zeci de foloase sanatatii dvs. si sanatatii familiei dvs. !

Filtrul de apa vie GAV transforma din apa de robinet in apa cu calitati energetice, structurale, informationale si antimicrobiene superioare multor tipuri de apa: apa imbuteliata, apa de la filtre de apa cu osmoza inversa, apa de la filtre de apa pe baza de saruri minerale, etc

Filtrul de apa vie (GAV) este un filtru de apa energetic ce are la baza functionarii sale 50.000 nanoelectrozi magnetici amplasati concentric dupa o geometrie unica. Acesta creaza un camp magnetic hiperstructurat in spirala tripla.

Unicitatea geometrica a amplasarii nanoelectrozilor magnetici in Filtrul de Apa Vie energizeaza apa, structureaza apa (la nivel de microcluster si macrocluster), neutralizeaza apa informational si o inzestreaza cu proprietati antimicrobiene.

Filtrul de apa vie GAV transforma o apa relativ buna intr-o apa foarte buna ce ofera peste 150 de efecte benefice pentru sanatatea dvs., sanatatea familiei dvs., intretinerea casei/apartamentului, intretinerea animalelor de productie, intretinerea animalelor de companie, intretinerea florilor, serelor, gradinilor, etc ...

Tot ce trebuie sa faceti e sa instalati Generatorul de Apa Vie ( Filtru apa vie ) pe teava principala de intrare a apei ca sa aveti in orice moment o Apa cu Calitati Extraordinare la Toate Robinetele Apartamentului Dvs sau a Casei Dvs !

Apa Vie GAV obtinuta cu ajutorului Generatorului de Apa Vie ( Filtru apa vie ), datorita calitatilor sale structurale, informationale si energetice se oxigeneaza natural, ceea ce sporeste si mai mult calitatile sale terapeutice si eficientizeaza in tratamentele naturiste.

Apa Vie GAV generata de Filtrul de apa vie, activeaza mecanismele naturale de auto-insanatosire si auto-curatire si improspateaza fluidele organismului uman.

Filtrul de apa vie (GAV) daca este instalat corect va serveste timp de 50-70 de ani fara ingrijiri suplimentare !

Apa imbuteliata ?! ... 95% din persoanele care folosesc Filtrul de apa vie (GAV), nu mai simt ncesitatea de a procura apa imbuteliata decat ocazional.

Pentru fiecare, aceasta inseamna :

 • Economie de timp personal si bani;
 • Economisirea Rezervelor Naturale;
 • Economisirea Spatiului Necesar pentru Depozitare;
 • Mai Putine Deseuri Toxice Aruncate in Natura;

Efecte directe ale Filtrului de apa vie (Generatorului de Apa Vie) asupra apei:
 • structureaza apa la nivel de microcluster si macrocluster;
 • energizeaza apa;
 • neutralizeaza informational apa;
 • inzestreaza apa cu proprietati antimicrobiene;
 • imbogateste natural continutul de oxigen in apa;
 • restabileste proprietatea naturala a apei de a se autocurati;
 • sporeste capacitatea apei de a sustine energia vietii de 3 - 7 ori mai mult (daca e 3, 4, 5, 6 sau 7 ori depinde de cat de distorsionata si lipsita de energie este apa initiala)
 • inzestreaza apa cu excelente calitati terapeutice de actiune fina fara efecte secundare negative;

Apa Vie GAV datorita capacitatilor sale structural-informationale activeaza si accelereaza mecanismele naturale de insanatosire si auto-curatire ale organismului uman si poate fi consumata, in dependenta de necesitate, pana la 3-5 litri / zilnic.

Contactati-ne acum pentru a afla cum puteti verifica ABSOLUT SIGUR si INCONTESTABIL ca banala Apa de Robinet trecuta prin Generatorul de Apa Vie are intr-adevar proprietati energetice superioare oricarui tip de apa pe care ati intalnit-o pana acum!

Cum foloseşti voucherele:
 • Poți achiziţiona oricâte vouchere pentru tine sau prietenii tai;
 • Cu un voucher cumpărat beneficiaţi de o reducere de 150 ron la un filtru de apa vie GAV achizitionat de www.apa-vie-romania.ro; Trebuie sa cumperi cate un voucher pentru fiecare filtru pe care vrei sa il cumperi;
 • Pretul unui filtru de apa vie GAV este de 200 euro;
 • Voucherele sunt valabile până la data de 30 Iunie 2011;
 • După încheirea promoţiei intraţi în cont la lista voucherelor, tipăriţi voucherul și comandați aici filtrul GAV. Completati in campul "Mesaj" ambele coduri de pe cupon pentru a beneficia de reducerea de 300 lei pentru orice filtru cumparat;

Termeni şi condiţii

 • Poți achiziţiona oricâte vouchere pentru tine sau prietenii tai;
 • Cu un voucher cumpărat beneficiaţi de o reducere de 150 ron la un filtru de apa vie GAV achizitionat de la www.apa-vie-romania.ro ;
 • Voucherele sunt valabile până la data de 30 Iunie 2011;

Caracteristici ofertă

 • GAV - Filtru de apa vie va aduce zeci de foloase sanatatii dvs. si sanatatii familiei dvs.
 • Filtrul de apa vie GAV transforma din apa de robinet in apa cu calitati energetice, structurale, informationale si antimicrobiene superioare multor tipuri de apa: apa imbuteliata, apa de la filtre de apa cu osmoza inversa, apa de la filtre de apa pe baza de saruri minerale, etc.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.reducerimaxime.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active