Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8781 inregistrati Close Close

Doar 13 lei pentru pizza family 45 cm + apa plata 0,5 l iar fast pizza ti le livreaza acasa! - reducere 63%

13 
Comanda

Valoare

36 Ron

Reducere

64%

Economisesti

23 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 13 lei pentru pizza family 45 cm + apa plata
 

Descriere oferta

Mersul la sala de fitness poate sa fie atat de plictisitooor!! Intotdeauna aceeasi oameni, cu acelasi echipament, doar lucrand la aparate.. nici gluma, nimic sa destinda atmosfera.. Ei bine, inchide-ti Ipod-ul, uita de exercitiile obisnuite si banda de alergat pentru ca avem pentru tine oferta nebuna de la Tae-BProfessional!

Azi iti oferim abonament 12 sedinte Tae-BSpecial la doar 22 lei ca sa iti sculptezi corpul pe care il doresti. Mai adauga si 30% reducere la sedinta de epilare totala cu laserul la salonul parter si ai facut rost de cea mai buna afacere!

Programele Tae-Bsunt concepute concentrat pe problemele legate de zonele greu de lucrat, crescand nivelul efectelor anticelulitice pe tot corpul si in special in zona genunchilor, pulpelor, aripioarelor, feselor si a altor zone invecinate. Tonifica fesele, coapsele, te scapa de aripioare, subtiaza genunchii si gleznele, subtiaza talia si nu numai! Adauga 30% reducere la sedinta de epilare totala cu laser si vei fi gata imediat pentru bikini!

Deci, ce este Tae-Bo?

Tae-Beste un program care combina cea mai buna varietate de exercitii din discipline diferite pentru a oferi un antrenament de ansamblu. Este combinatie de auto-constientizare si control al artelor martiale, cu concentrarea si forta din box si cu gratia si ritmul dansului. NICE!

Tae-BSpecial este programul de fitness care te antreneaza atat fizic si mental, si este perfect pentru oameni de toate varstele si toate tipurile de siluete.

Tae -Beste benefic pentru circulatia sangvina, iti lucreaza intreaga musculatura a corpului, stimuleaza producerea de endorfine (hormonul fericirii)si este eliberator de stres.

Deci, ce mai astepti? Prinde oferta WiseBuy de azi si obtine acel antrenament distractiv si incitant pe care il tot astepti. Pana la urma..chiar urasti afurisita aia de banda de alergat, nu?

Termeni voucher

In maxim 24 de ore dupa ce oferta s-a incheiat vei primi voucherul pe e-mail.

Poti achizitiona oricate vouchere, pentru tine sau prietenii tai, dar poti folosi unul singur pentru tine, restul le poti face cadou.

Voucherul este valabil, pentru programari, in perioada 30.08 - 05.09.2011, iar cele 12 sedinte se pot realiza in maxim 6 saptamani, incepand cu data de 06.09.

Pentru programari accesati http://taebospecial.ro/OrgGrupe/Form.php in perioada 30 august - 05 septembrie. Nu sunt luate in considerare programarile ce depasesc data de 05 septembrie. Acceseaza link-ul, citeste cu atentie ce scrie cu rosu in zona de sus, verifica locurile disponibile in tabelul de jos apoi programeaza-te.

La prima sedinta, pentru a beneficia de oferta, este necesar sa prezentati printat voucherul si abonamentul primit pe email in urma programarii.

Locatia unde se vor tine cursurile se va alege din formularul de inscriere, in functie de grupa pe care preferati.

Voucherul este valabil in intervalul 30.08 - 05.09.2011, perioada in care se fac programarile urmand ca abonamentul sa fie valabil 6 saptamani de la data de 06.09.2011

In cazul in care se pierd sedinte de pe voucher prin neprezentare, acestea pot fi recuperate ulterior expirarii voucherului, conform regulamentului salii.

Detalii suplimentare pe messenger la cristiantaebospecial@yahoo.comsau telefon 0748 839 904

Programari si detaliile privind discountul pentru epilare totala cu laser la
telefon 021 323 44 05

A se vedea termenii si conditiile ce se aplica tuturor ofertelor.

Detalii de contact Tae-BProfessional

Contact:Locatie 1: Bd Ferdinand I, nr. 91 (in incinta Liceului Iulia Hasdeu)
Locatie 2: Bd. Pache Protopopescu, nr., 50 (in incinta Scolii Iancului)
Locatie 3: Str. Traian nr. 165 (in incinta Liceului A.D. Xenopol)
Oras:Bucuresti
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.wisebuy.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active