Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8813 inregistrati Close Close

Doar 12 lei - 8 sedinte de arte martiale Wu Tao Kung Fu! Antrenamente separate pentru adulti si copii! Reducere 88%

12 
Comanda

Valoare

100 Ron

Reducere

88%

Economisesti

88 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 12 lei - 8 sedinte de arte martiale Wu Tao Ku
 

Valabilitatea ofertei: 30 de zile de la achizi?ionarea voucherului.

Cate vouchere pot folosi: maxim 1, restul pot fi daruite.

Contact: 0722.784.229 pentru programari.

Descrierea ofertei:

Legenda spune ca primii luptatori Wu TaKung Fu obisnuiau sa-si programeze sedintele de antrenament in mijlocul fortelor dezlantuite ale naturii: ploaie puternica, furtuna, vant puternic si numai in locuri total expuse acestor intemperii. Vechii maestri afirmau ca aceste conditii specifice activeaza forta vitala si dezvolta puterea de concentrare. Un platou de nori ce se apropia, de exemplu, inspira momentul de reculegere, iar un fulger in cadere, atacul decisiv care era intotdeauna reprezentat de singura lovitura, dar care elibera in acea clipa, intreaga energie acumulata in momentul de concentrare.

In zilele noastre, in cadrul scolii, exista doua tipuri de cursuri: un curs de arte martiale pentru copii pana in 14 ani si un curs de arte martiale pentru tineri si adulti. La curs pot participa baieti si fete, incepatori sau avansati.

Tot ce aveti nevoie pentru a participa sunt haine si incaltaminte lejere si un voucher de numai 12 lei cu care puteti beneficia de 8 sedinte de arte martiale Wu TaKung Fu!

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.ideals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active