Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Doar 116 Lei in loc de 385 Lei pentru Test Papanicolau + consultatie ginecologie + ecografie pelvina transvaginala 3D + interpretare analize!

116 
Comanda

Valoare

385 Ron

Reducere

70%

Economisesti

269 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 116 Lei in loc de 385 Lei pentru Test Papanic
 
Descriere oferta
Clinicile Anima, linia de servicii medicale a celui mai mare grup farmaceutic din Romania, A&D Pharma, aduc pe piata romaneasca conceptul de ingrijire medicala “aproape de tine”.
Anima vine in intampinarea tuturor celor preocupati sa aiba o viata sanatoasa si ii apartine fiecarui pacient si familiei sale.

La Anima recunoastem valoarea pe care o aduce individualitatea, diversitatea si grija fata de sanatatea celor apropiati.

Beneficiile ofertei
Anima iti ofera un pachet de servicii ginecologie - consultatie ginecologie + ecografie pelvina transvaginala 3D + test babes papanicolau + interpretare analize; cu reducere 70%, de la 385 ron la numai 116 ron.

Ecografiile se fac pe un ecograf de ultima generatie,Volluson Expert, ultimul tip de aparat de la General Electric, lider mondial in aparatura medicala.

Anima are grija de sanatatea reprezentantelor sexului frumos, punand accent pe preventie. Desi medicii recomanda cel putin o vizita pe an la medicul ginecolog, foarte multe femei tinere evita sau amana chiar si prima vizita.

Dezinteresul fata de propria sanatate duce insa la statistici care ne spun ca mai mult de 75% dintre femeile casatorite au diverse afectiuni ginecologice si 13% dintre ele au cancer vaginal. Pentru ca afectiunile ginecologice cu care majoritatea femeilor se prezinta la medic sunt in stadii avansate, tratamentele ajung sa fie costisitoare financiar sau cronofag.

Nu mai sta pe ganduri si mergi la consult acum!

Adresele unde puteti beneficia de serviciile oferite:
Clinica Anima Victoriei - Str.Buzesti nr. 75-77, sector 1, Bucuresti
sau
Anima Nusco Tower, Str.Pipera nr.42, cladirea Nusco Tower, mezanin.
Termenii ofertei
  • Puteti beneficia de pachetul Gineco PLUSde la Anima doar cu programare in prealabil. Sunati la 021-9838 si stabiliti intalnirea cu medicul ginecolog Anima in clinica Anima Nusco Tower sau Anima Victoriei.
  • Un utilizator poate achizitiona max.10 vauchere dar doar doua pe acelasi nume
  • Programarea pe baza voucherului va fi facuta incepand cu a doua zi de la achizitionarea cuponului pe www.getadeal.ro
  • Puteti folosi voucherul intre 21 martie si 20 mai. Neprezentarea la programare (fara a telefona in prealabil pentru reprogramare la 021-9838) conduce la pierderea serviciilor achizionate prin voucherul getadeal.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active