Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8811 inregistrati Close Close

Doar 10 lei in loc de 50 lei pentru un aviz/test psihologic pentru obtinerea permisului auto (toate categoriile) !

10 
Comanda

Valoare

50 Ron

Reducere

80%

Economisesti

40 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 10 lei in loc de 50 lei pentru un aviz/test p
 
Descriere oferta
Cabinetul se afla in sector 3 Bucuresti si este dotat cu programe de testare psihologica avizate de catre Colegiul Psihologilor din Romania.
Deviza noastra: Orientare catre client, profesionalism , confidentialitate!
Beneficiile ofertei
Doar 10 lei in loc de 50 lei pentru un aviz/test psihologic pentru obtinerea permisului aut(toate categoriile) !

Problema transporturilor a fost si este din toate timpurile un fenomen complex, de mare amploare, legat nemijlocit de dezvoltarea si modernizarea tehnica si tehnologica precum si de intreaga evolutie a societatii. Unul dintre factorii implicati in acest angrenaj complex al sigurantei circulatiei il constituie omul.

Ca urmare bateriile psihologice de teste autcuprind probe ce se axeaza pe fiecare solicitare, atat probe ce vizeaza calitati cognitive-senzoriale (atentie, memorie, vedere spatiala), cat si teste autcare evalueaza coordonarea senzorio-motorie, coordonarea visual-manuala, timpul de reactie, vigilenta si probe ce evalueaza nivelul de stress, rezistenta la oboseala si reactivitatea dinamica si emotionala.

In testarea auturmarim compatibilitatea structurii psihofiziologice cu continutul obiectiv al sarcinilor sau solicitarilor din activitatea desfasurata.De asemenea, testele psihologice autevalueaza nivelul deschiderii spre modelare si automodelare in directia valorizarii comportamentului de securitate rutiera.
- Testarea psihologica a persoanelor care solicita permis de conducere aut??? categoriile A, B, C, CE, D, E
- Testarea psihologica a soferilor profesionisti (transport marfa, persoane,intern si international, taxi etc.)
- Testarea psihologica a persoanelor cu responsabilitati in siguranta circulatiei rutiere ??? angajare, mentinere functie, schimbare functie (coordonatori activitate transport, instructor auto, profesori legislatie)
- Testarea psihologica si consilierea psihologica a conducatorului autla solicitarea angajatorului / institutiei abilitate ??? sesizare, reexaminare, accident, redobandire permis suspendat/ anulat

Testarea autsi consilierea psihologica in domeniul transporturilor urmareste prezenta la nivel de admisibilitate a capacitatilor cognitive, psihomotrice si a trasaturilor de personalitate necesare formarii si consolidarii comportamentului bazal specific activitatii de conducere auto.

Testul psihologic autsi evaluarea psihologica se finalizeaza cu emiterea unui aviz psihologic permis auto, recomandari asupra comportamentului viitor, precum si recomandari privind necesitatea efectuarii unor sedinte de consiliere psihologica.
Termenii ofertei
  • Voucherul este valabil doar cu programare telefonica.
  • Voucherul este valabil 60 zile.
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim 3 vouchere, insa poate folosi doar unul pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active