Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Copilul tau are probleme respiratorii? Ofera-i 10 sedinte de sanatate la Salina Marasesti cu doar 80 RON (pentru copii)-50% discount!

80 
Comanda

Valoare

160 Ron

Reducere

50%

Economisesti

80 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Copilul tau are probleme respiratorii? Ofera-i 10
 
Detalii

Te invitam la Salina Marasesti, o oaza de sanatate pentru problemele respiratorii! 80RON in loc de 160 RON pentru un abonament de 10 sedinte-pachet pentru copii-50% discount. In plus, insotitorul copilului beneficiaza de intrare gratuita!

Salinoterapia tratateaza in principal afectiunile respiratorii: raceala, gripa, viroza pulmonara, bronhopneumonia si chiar astmul. Aerosolii salini dezinfecteaza si fluidizeaza mucoasele, elimina toxinele, reface elasticitatea membranelor celulelor si reduce PH-ul, mareste imunitatea si aduce un somn linistit si odihnitor.

Respirati cel mai curat aer cu doar 80 RON, numai la Salina Marasesti!


 
 
Termeni Voucher

Voucher-ul este valabil, pentru copiii pana in 14 ani, in perioada 09 Mai 2011- 08 August 2011, doar la Salina Marasesti. Insotitorul copilului beneficiaza de intrare gratuita.

Accesul in Salina Marasesti pentru acest serviciu achizitionat se va face pe baza de voucher, numai cu  rezervare in prealabil, la urmatoarul numar de telefon: 031 437 08 78.

Durata sedintelor este de 60 minute si intre 2 sedinte exista 30 de minute pauza, timp in care se realizeaza evacuarea aerului din salina si re-aerisirea acesteia plus incarcarea atmosferei cu aerosoli salini. Astfel orele de incepere a sedintelor sunt: 09:00, 10:30, 12:00, 13:30, 15:00, 16:30, 18:00 si 19:30.

 

Fiecare utilizator poate achizitiona oricate vouchere, dar poate fi folosit unul singur pentru fiecare copil.

 

 

Despre SALINA MARASESTIDatorita poluarii din Bucuresti, afectiunile sistemului respirator sunt des intalnite la toate grupele de varsta, dar exista un remediu natural foarte bun pentru multe din afectiunile tractului respirator, cel al haloterapiei care este un procedeu prin care persoanele inhaleaza aerosoli salin uscati, ce realizeaza dezinfectia cailor respiratorii, fluidizarea mucusului, eliminarea toxinelor, refacerea elasticitatii mebranelor celulare, cresterea imunitatii. 
Pe langa cele peste 40 de tone de sare dispusa pe pereti, Salina Marasesti este dotata cu un generator de aerosoli salini care are capacitatea de a produce microparticule de sare , sub 5 microni, acestea fiind singurele care pot patrunde in tractul respirator inferior, facandu-l astfel unul dintre cele mai eficiente tipuri de tratament.
Particulele de sare au o incarcatura negativa , iar suprafata cailor respiratorii are o usoara incarcatura electrica pozitiva. Din aceasta cauza microparticulele de sare pot patrunde usor in sistemul respirator, avand efecte deosebite asupra fiecarei persoane.
Te asteptam la Salina Marasesti, salina dotata cu Generator de Aerosoli salini, Free Wi-Fi, sistem audio si TV!


Tel.: 031 437 08 78
Adresa: Bd. Marasesti, Nr.111, Sector 4, Bucuresti 

Viziteaza website
 
Alte oferte active