Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Consultatie, diagnostic, plan de tratament, detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si fluorizare pe ambele arcade cu doar 60 RON in loc de 210 RON la Dr. Talmaciu Bogdan

60 
Comanda

Valoare

210 Ron

Reducere

71%

Economisesti

150 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Consultatie, diagnostic, plan de tratament, detart
 

Conditii de utilizare

 • Foloseşte voucherul în perioada 11.04 – 11.06.2011;
 • Program: luni – vineri, 09:00 - 20:00; sambata, duminica inchis;
 • Voucherul se foloseşte pe bază de programare la nr tel. 0720.016.584;
 • Anularea programărilor se face cu cel puţin 48h înainte;
 • Acelaşi utilizator poate achiziţiona cate vouchere doreste insa poate folosi doar unul, celelalte poate sa le faca cadou;
 • Mijloace de transport in comun:
 • Tramvaiul 21 statia depou Colentina;
 • Troleibuzul 66 statia Sportului;
 • Autobuzul 682 statia Biserica Andronache;

 

 

Beneficii

 • Beneficiaza de servicii complete si profesionale.
 • Detartrajul cu ultrasunete e bine suportat si nedureros.
 • Se recomanda efectuarea unui detartraj o data la sase luni.
 • Disconfort minim in timpul tratamentului
 • Aparatura performanta si ultramoderna.
 • Medici stomatologi cu experienta.

 

 

Una dintre ideile fundamentale ale medicinei spune ca este mai usor sa previi decat sa tratezi. Acest principiu este valabil in orice ramura a medicinei, inclusiv in stomatologie. Un control stomatologic efectuat la fiecare 6 luni poate sa ne scuteasca atat de dureri nedorite cat si de un tratament stomatologic lung si complicat.

Detartrajul cu ultrasunete

Detartrajul cu ultrasunete are o actiune netraumatizanta pentru  dinti si gingii, e bine suportat si nedureros la persoanele adulte, echilibrate neuropshihic si care nu au dinti sensibili (hipersensibilitate dentinara) iar apa pulverizata de aparatul de detartraj elibereaza o presiune locala realizand curatarea zonei dar si indepartarea tartrului dislocat.

Detrartrajul implica curatarea placii dentare si a tartrului care s-a caumulat pe dinti de-a lungul timpului. Dintii sunt scaldati tot timpul in saliva care contine calciu si alte substante care contribuie la intarirea si protejarea dintilor. In timp ce acesta este un lucru bun, de asemenea inseamna ca avem tendinta de a obtine o acumulare de depozite de calciu pe dinti, care in timp se coloreaza , iar culaorea poate varia de la maro la negru.

Se recomanda efectuarea unui detartraj o data la sase luni, iar la pacientii cu lucrari fixe si implante odata la patru luni.

Periajul profesional

Periajul profesional constă în îndepărtarea tartrului și a plăcii care nu au fost îndepărtate în timpul detartrajului

  Aplicarea fluorurei. 

Acesta este finalul detartrajului, si o parte mereu placuta la curatarea dintilor. Fluorura poate avea mai multe arome cum ar fi ciocolata, menta, capsuni, cirese. Fluorura spuma sau gel, este plasata pe dinti timp de 30 de secunde. Dupa aceea pacientul trebuie sa fie sfatuit sa scuipe cat mai mult posibil din fluorura deoarece nu este recomandat sa fie ingerata. Fluorura ajuta la consolidarea dintilor, deoarece acizii de la bacteriile din tartru dentar si ai placii vor avea suprafete slabite.

La noi veti benefia de servicii complete si profesionale, intr-un cadru relaxat, fara asteptari inutile. Veti beneficia de dotarile unui cabinet modern si  de servicii de maxima calitate.

 

 
Alte oferte active