Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8833 inregistrati Close Close

Colesterol si trigliceride! doar 53 ron in loc de 106 ron pentru red rice yeast – produs natural si revolutionar pentru scaderea colesterolului si a trigliceridelor. reducere 50% pentru a fii mai sanatos!

53 
Comanda

Valoare

106 Ron

Reducere

50%

Economisesti

53 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Colesterol si trigliceride! doar 53 ron in loc de
 

Avantaje

 • Dupa 8 saptamani de tratament, produsulRed Yeast scade nivelurile plasmatice ale colesterolului cu 23%, trigliceridele cu 36,5% in timp ce creste colesterolul "bun" HDL cu 19,6%.
 • Ultimul studiu clinic efectuat (vezi David Heber et al.: "Colesterol-lowering effects of a proprietary Chinese red-yeast-rice dietary supplement", Jurnalul American de Nutriţie clinică, Vol.. 69, nr.2, 2310236) demonstreaza ca dupa 8 saptamani de tratament, produsulRed Yeast scade nivelurile plasmatice ale colesterolului cu 23%, trigliceridele cu 36,5% în timp ce creşte colesterolul "bun" HDL cu 19,6%.
 • Drojdia de orez rosu este un produs natural care contine ingredientul active cu numele de monacolin K care controleaza actiunea unei enzime cheie din ficat, responsabila pentru producerea colesterolului. Se obtine prin fermentarea rosie a orezului cu Monascus purpureus (o ciuperca din Asia de est).
 • Orezul rosu fermentat (RYR) creste in citeva zone din China unde este folosit traditional ca si condiment si ca conservant. A primit acest nume deoarece creste in cimpurile de orez si apoi fermenteaza si devine rosu. Ciuperca este inactivata si apoi mixtura este transformata intr-o pulbere. In mod traditional medicina chineza utilizeaza RYR pentru a crea o “inima puternica si un singe sanatos”.
 • RYR este gasit acum in suplimente naturale si este promovat pentru efectul lui de scadere a colesterolului in tarile occidentale. RYR contine compusi cunoscuti ca monocoline care inhiba sinteza colesterolului de catre ficat.RYR contine de asemenea steroli,isoflavone si acizi grasi nesaturati,care toate contribuie la scaderea colesterolului. Consumul de RYR ca supliment alimentar in tarile din Asia este de 10-50 mg/zi dar in tarile occidentale este utilizat ca supliment alimentar in doze de 1-3 grame/zi.
 • Efecte pentru sanatate: scaderea nivelului de colesterol si trigliceride din sange; protectie pentru boli de inima.
 • Mai multe studii medicale au aratat ca RYR poate sa scada nivelul de colesterol la oameni. Un studiu in particular a aratat ca pacientii care luau RYR pe zi timp de 8 saptamini au avut o scadere a colesterolului total cu pina la 23%, pana la 31% LDL, cu pana la 34% trigliceride si o crestere a HDL (colesterol bun) pina la 20%.
 • Un alt studiu facut deuniversitatea de medicina UCLA a concluzionat ca indivizii care au luat RYR pe zi timp de 12 saptamini au avut o scadere semnificativa a colesterolului total si a LDL-colesterolului precum si a nivelului de trigliceride.
 • Instructiuni de folosire: supliment alimentar, se ia de 2 ori pe zi, RYR 1200 mg/doza, 45 doze/flacon, 90 tablete/flacon.
 • Ingrediente inactive: gelatina, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal, faina de orez.
 • Prezentare: 30/60/90 de tablete (e =22,02 g, 44,04 g, 66,06 g).
 • Efecte nedorite si contraindicatii: Pastratiflaconulintr-un loc uscat, ferit de luminasi exces de caldura si nu-l lasati la indemina copiilor mici. A nu se administra femeilor insarcinate si celor care alapteaza iar persoanele cu afectiuni ale ficatului trebuie sa consulte un doctor inainte de administrare. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unuiregimalimentarvariat. A nu sedepãsi doza zilnicãrecomandatã. Acest produs nu are ca scop sa puna un diagnostic, sa previna, sa trateze sau sa vindece vreo boala.

Observatii

 • Produs fabricat in USA by Capsule Works Inc USA si USA si amabalat de catre: Nature’s Value Inc, USA. Importator: Live Well Products SRL, Str Brasov, Ap 84, Bucuresti, Romania www.smart-living.ro.
 • Voucherele sunt valabile 3 luni de la lansarea ofertei.
 • Produsele vor trimise prin curier, care este suportat de catre client: 10 lei/comanda.
 • A se vedea termenii si conditiile ce se aplica tuturor ofertelor

Dincolo de limite … si inapoi


Analize medicale, teoretic o data la 6 luni, dar eu nu am mai trecut pragul doctorului de cel putin 2 ani. La insistentele mamei mele, am lasat teburile de la birou de dimineata si am mers sa imi verific starea sanatatii. A stiut ea ce a stiut: din cauza stresului zilnic, alimentatiei necorespunzatoare, dar si a predispozitiei genetice nivelul colesterolului a ajuns aproape de 200. Ingrijorator, tinand cont ca pana acum reusisem sa il tin in frau. Vreau sa evit bolile cardiovasculare si cele cerebrale, de aceea am gasit cea mai potrivita si mai moderna solutie, bineinteles pe TopDeals.ro: Doar 53 RON in loc de 106 RON pentru 90 de tablete Red Rice Yeast pentru scaderea colesterolului si a trigliceridelor. Ultimul studiu clinic efectuat demonstreaza ca dupa 8 saptamani, produsul  Red Yeast scade nivelurile plasmatice ale colesterolului cu 23%, trigliceridele cu 36,5% in timp ce creste colesterolul "bun" HDL cu 19,6%. Am trecut deja de primele doua  saptamani de tratament si mi-am facut programare la alt set de analize. Sunt convinsa ca rezultate o sa fie mult mai bune, colesterolul revenind la nivelul normal pana la sfarsitul perioadei. Si de aceasta data TopDeals.ro a gasit cea mai potrivita solutie pentru mine!

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.topdeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active