Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Coafat, spalat si epilat inghinal total la doar 35 ron in loc de 70 ron. reducere 50%

35 
Comanda

Valoare

70 Ron

Reducere

50%

Economisesti

35 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Coafat, spalat si epilat inghinal total la doar 35
 
Detalii oferta

Salon Stil si Team-up  iti propun ingrijire exclusivista pentru parul si corpul tau la un pret cu 50% mai mic.

 

Nicaieri insa nu vei fi mai ingrijita ca la Salon Stil, unde profesionistii in domeniu stiu ce iti trebuie pentru a arata si a te simti atragatore. Cumpara oferta noastra si beneficiaza de epilat inghinal total, spalat, coafat pentru doar 35 de lei !


Astfel vei avea grija de toate acele detalii care schimba look-ul si dispozitia unei femei: obtii piele fina in urma epilatului inghinal total si iti improspatezi si parul cu un spalat si coafat ca la carte.

 

Termeni de utilizare

O persoana poate achizitiona maxim 3 vouchere pentru a le folosi innume propriu, iar pentru prieteni poate achizitiona oricate voucheredoreste.

Voucherele pot fi folosite timp de 3 luni de laincheierea promotiei.

 

Date despre companie

Mai mult decat un simplu salon, Salon Stil este mica oaza de liniste si relaxare, unde veti gasi echipa de oameni bine pregatiti ce pune suflet in munca lor, care stiu sa te faca sa te simti rasfatata si te vor ajuta sa-ti redescoperi frumusetea naturala si look-ul care ti se potriveste cel mai bine.

 

Rasfatati-va alaturi de Salon Stil intr-atmosfera vesela si relaxanta astfel incat cand veti iesi din salon va veti simti alta persoana.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.team-up.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active