Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

Cefalee, nervozitate, tensiune marita? descopera din timp afectiunile arterei carotide si ia masuri! prinde oferta pentru ecografie doppler carotide si previne aparitia accidentelor vasculare cerebrale!

190 
Comanda

Valoare

340 Ron

Reducere

44%

Economisesti

150 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Cefalee, nervozitate, tensiune marita? descopera d
 
Descriere oferta

  Nu iti negliza sanatatea! Vino Optimed MEdical pentru ecografie Doppler pentru artere carotide.
  Previne aparitia accidentelor vasculare cerebrale sau a unui atac ischemic tranzitor.

  Medicii specialisti cu experianta de la Optimed Medical, iti vor oferi suportul necesar si recomandari de specialitate pentru sanatatea inimii tale! 

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Optimed Medical, in zona Piata Unirii.

  340 Lei190Leipentru Ecografie Doppler Carotide + interpretare

  Investigatia este realizata de dr. Madalina Gavanescu, medic primar chirurg vascular.

  Artera carotida este una dintre arterele importante care iriga creierul şi craniul. Cele doua carotide, stanga şi dreapta, se intind de o parte şi de alta a liniei mediane a gatului, pulsul lor simţindu-se bine la nivelul marului lui Adam.
  Diminuarea sau oprirea fluxului de sange intr-o ramura arteriala care deserveşte o porţiune a creierului produce leziuni locale (in funcţie de marimea arterei şi de existenţa circulaţiei colaterale), de la hipoxie (suferinţa celulara) la necroza (moarte celulara). 
  Ca toate arterele, şi cea carotidiana este expusa unui proces de ateroscleroza, cu depunerea unei placi la nivelul pereţilor vasului, formata din lipide, calciu, diferite celule şi resturi celulare. Diminuarea sau stoparea fluxului de sange se face fie prin simpla ingustare a diametrului arterial, fie prin ruperea unei porţiuni din placa şi transportarea fragmentului respectiv prin sange la distanţa spre o artera mai mica, fie prin formarea unui tromb la acest nivel sau pur şi simplu prin ruperea arterei rigidizate şi friabile. Indiferent de mecanism, consecinţa este periculosul accident vascular cerebral, ce reprezinta una dintre cele mai importante cauze de mortalitate in intreaga lume. In general, ateroscleroza carotidiana se dezvolta insidios, silenţios, cu un ritm mai lent decat cea coronariana. 

  EXAMINARE DOPPLER
  Marele dezavantaj este ca, in timp ce, de pilda, ateroscleroza arterelor coronare (care iriga inima) se manifesta prin dureri anginoase tipice, imposibil de ignorat, iar obliterarea arterelor membrelor inferioare prin claudicaţie intermitenta (durere vie, care apare la mers şi cedeaza in repaus, cel puţin in stadiile iniţiale), in cazul afectarii arterei carotide nu exista simptome, maladia manifestandu-se clinic tardiv, prin semnele grave ale unui accident vascular cerebral sau atac ischemic tranzitor. 

   

   


  Sanatatea incepe cu o buna preventie si cu diagnosticarea precoce aeventualelor afectiuni, pentru a nu permite agravarea lor.

  La OPTIMEDCARDIO puteti beneficia de servicii medicale de calitate la tarifeavantajoase.Iti aratam cum sa ai grija de sanatatea ta si te ajutam sa previi si satratezi afectiunile care iti pericliteaza starea de sanatate.Puteti beneficia de servicii medicale pentru urmatoarele specialitatimedicale: cardiologie, chirurgie cardiaca si a vaselor mari, chirurgievasculara, ecografie Doppler, flebologie, tratament varice, preventietromboze, fistule artero-venoase.

  Dispunem de aparatura performanta pentru servicii medicale de calitate,sigure, impecabile si prompte, efectuate de personal medical competent,cu o vasta experienta profesionala si o pregatire profesionala deexceptie.

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 30 de zile!

Este necesara programare telefonica!

Reprogramarea sau anularea se face cu 24 ore inainte, in caz contrar se va considera sedinta efectuata.

Program
LUNI - VINERI 09:00 - 20:00
SAMBATA 09:00 - 13:00

Pentru a beneficia de serviciu trebuie sa prezinti voucherul in format electronic sau printat.

* Va rugam sa anuntati inainte de inceperea ecografia daca doriti poze/inregistrare pe CD.
Se achita separat:
- poze - 5 lei/fiecare
- inregistrarea imaginilor pe support CD – 10 lei.

Simptome:
- durere de cap (cefalee)
- stari de nervozitate
- tulburari de vedere
- puseuri de tensiune
- tensiune marita

Programarile se realizeaza la telefon: 0317828821

Voucherul este valabil pana pe 02.12.2017

 


Optimed Medical

Numar de telefon: 0317828821

http://www.izzyreduceri.ro
PIATA UNIRII, STR. HALELOR NR. 7, PARTER, CABINET 12.
Bucuresti, Sector 3, Bucuresti
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active