Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Atentie, se rade la Caffe Tabiet Avrig cu trupa Jokers! 7 RON in loc de 15 RON pentru intrare la Stand-Up Comedy cu trupa Jokers la Caffé Tabiet.

7 
Comanda

Valoare

15 Ron

Reducere

53%

Economisesti

8 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Atentie, se rade la Caffe Tabiet Avrig cu trupa Jo
 
Descriere oferta
Stand-up Comedy este alternativa perfecta pentru fitness. O ora de ras in hohote ajuta la arderea aceluiasi numar de calorii ca si ridicarea greutatilor timp de 30 de minute.

Slabeste cu noua oferta e-redus criminal de vesela: 7 RON in loc de 15 RON pentru intrare la Stand-Up Comedy cu trupa Jokers la Caffé Tabiet.

Trupa Jokers te va face sa cazi de pe scaun de ras la spectacolul sustinut pe 26.04 ora 20.30 si 03.05 ora 20.30 la Caffé Tabiet Avrig cu un nou show de stand-up comedy, interactiv, exploziv si plin de lacrimi (de ras).

Claudiu si Cosmin de la trupa Jokers sunt criminal de comici, sunt chiar periculosi. S-au raportat mai multe atentate in care acesti doi indivizi au facut sala intreaga sa moara de ras, si culmea, ei nu isi regreta fapta.Membrii trupei Jokers fac stand-up comedy din 2006. Dupa 5 ani de activitate “de ras” Jokers au sustinut peste 600 de spectacole in toate orasele mari din tara. Show-urile lor sunt inspirate din situatii reale din viata de zi cu zi si de momentele “fierbiniti” din lumea mondena. Acestea sunt piperate cu putina ironie si sarate din plin cu glume si poante in care sunt adesea implicati si spectatorii show-ului. Adesea in spectacol, comediantii de la Jokers folosesc elemente de improvizatie cu publicul, construind un show interactiv si niciodata la fel.

Reteta mortala pentru seara vesela, nu gluma, este: 2 tipi simpatici, care reusesc sa faca sa rada si un bodyguard de club + un microfon + scena, clar delimitata + reflectoare indreptate pe omul de pe scena + sala gata sa rada pe burta.

Salveaza-te daca poti!

Avantaje

  • Un show de stand-up comedy, interactiv, exploziv si plin de ras in hohote;
  • 5 ani de activitate, peste 600 de spectacole in toate orasele mari ale tarii;
  • O ora de ras in hohote ajuta la arderea aceluiasi numar de calorii ca si ridicarea greutatilor timp de 30 de minute.

Conditii Oferta

  • Cuponul este valabil doar pentru cele 2 spectacole din 26 aprilie ora 20.30 si 03 mai ora 20.30;
  • O persoana poate achizitiona un numar nelimitat de cupoane, dar poate utiliza doar 1, restul le poate face cadou;
  • Va rugam sa sunati pentru rezervari: 021.252.05.63, 0728.657.595;
  • Oferta limitata: 140;
  • Nu se cumuleaza cu alte oferte;
  • Citeste Intrebari Frecvente
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul e-redus.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active