Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

APARAT DENTAR! Profita ACUM de o Reducere de 50% pentru Doar 99 RON, numai la PERFECT DENT!

99 
Comanda

Valoare

15.000 Ron

Reducere

99%

Economisesti

14.901 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
APARAT DENTAR! Profita ACUM de o Reducere de 50% p
 
Descriere oferta


Vrei sa ai Dintii Perfecti? Vrei ca Dintii Copilului Tau sa fie Frumos Aliniati? Avem CEA MAI BUNA OFERTA pentru Fiecare dintre Voi!

Dift.rsi PerfectDent va ofera Super Reducere de 50% la Orice Aparat Dentar! Poti sa iti alegi astfel Modelul Preferat , dar iti recomandam sa tii cont si de Parerea Medicului Specialist! Iti oferim urmatoarele modele: Aparat Dentar cu Bracket-uri Metalice, Aparat Dentar cu Bracket-uri Ceramice, Aparat Dentar cu Bracket-uri De Safir!

Reducerile pe care vi le oferim sunt substantiale : 1000 RON in loc de 2000 RON, 1500 RON in loc de 3000 RON, etc. ( preturile sunt pentru arcada ) ! Daca Aveti Nevoie de Aparat Dentar sau Daca pur si simplu Doriti Dantura Frumoasa nu ratati aceasta OCAZIE!

Experienta Medicilor de la PerfectDent si Profesionalismul cu care ei lucreaza este unul din motivele pentru care vi-i Recomandam!

Termenii ofertei


•Voucherul este valabil 60 zile.

•Un utilizator poate folosi doua vouchere, dar poate cumpara mai multe pentru a le face cadou

•Voucherele pot fi facute cadou.

•Voucherele pot fi folosite incepand cu data de 11 aprilie 2011, daca oferta s-a activat

•Mergi cu voucherul printat la Cabinetul Stomatologic Perfect Dent

•Programare Telefonica la numarul 021 224 2401

•Daca ai nevoie de Aparat Dentar pe ambele Arcade, iti recomandam sa cumperi doua Vouchere, pretul afisat fiind pentru singura arcada

Beneficiile ofertei


•50% Reducere la un Aparat Dentar cu Bracket-uri De Safir sau cu Bracket-uri Metalice sau cu Bracket-uri Ceramice ( pentru singura arcada )

Despre companie


Mottoul nostru este "Facem Totul Pentru Pacienti!". Facem tot posibilul ca acestia sa fie multumiti de serviciile noastre si sa aiba incredere in noi. Fiecare pacient este important pentru noi si este tratat in mod special.

In cadrul clinicii Perfectdent puteti beneficia de tratamente la cele mai inalte standarde, intr-un mediu relaxant ce va ofera confort maxim. Avem grija de sanatatea dumneavoastra , atat prin tratamentele pe care le oferim , cat si prin masuri stricte de sterilizare si igiena. Sterilizarea se realizeaza dupa ultimele norme impuse de UE, personalul poarta masti si manusi in timpul interventiilor, iar consumabilele sunt de unica folosinta.

Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, unituri stomatologice complet utilate, camera intraorala ce permite vizualizarea situatiei clinice de catre medic si pacient, laser pentru albire profesionala.

In afara dotarii la standarde inalte a clinicii, reusita tratamentelor este asigurata si de profesionalismul echipei de medici. Echipa noastra este formata din specialisti tineri, informati asupra ultimelor inovatii si tehnologii, specializati in cadrul a numeroase cursuri si congrese.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.dift.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active