Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

Anul acesta se poarta ochelarii originali de soare Polaroid acum la super pret !!!30 Ron pentru o reducere de 50% la orice model de ochelari de soare Polaroid din colectia 2011!!!

30 
Comanda

Valoare

100 Ron

Reducere

70%

Economisesti

70 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Anul acesta se poarta ochelarii originali de soare
 

Ochelarii de soare mereu un accesoriu la moda, dar si foarte utili pentru sanatatea ochilor, protejandu-i de radiatiilor solare.
Azi iti propunem oferta mai mult decat accesibila, ai 50% reducere la orice pereche de ochelari din gama Polaroid 2011, achizitionand voucherul FunkyBiz cu numai 30 lei.

Asadar dragilor nu-mi ramane decat sa va invit sa accesati magazinul online in sectiunea Polaroid 2011: http://www.ochelarioriginali.ro/ro/9-ochelari-de-soare-polaroid-2011 si sa va alegeti din multitudinea de perechi de ochelari de soare existente in magazinul virtual, perechea care vi se potriveste, perechea care va caracterizeaza personalitatea.

In anii '30,Edwin Land in timp ce era student la Harvard a descoperit un model de polarizor care avea proprietatea de a ordona si incorpora cristale intr-un plastic, dandu-i numelePolaroid, cam asta ar fi inceputul celebrilor ochelari Polaroid, pentru ca noi se ne putem bucura in voie de insoritele zile de vara de lumina puternica si timpul iernii si pentru orice moment al zilei cand simiti nevoia de protectie pentru sanatatea ochilor tai!

 

Ce trebuie sa stii?
  • Descriere oferta: Platesti doar 30 de Roni pentru a beneficia de reducere de 50% la achizitionarea ochelarilor tai preferati Polaroid- Gama Polaroid 2011
  • Valabilitatea voucherului: 26 August-26 Septembrie 2011
  • Se poate achizitiona un nr nelimitat vouchere per utilizator Funky / posesor de card, in limita stocului disponibil.
  • Fiecare pereche are toc inclus gratuit 
  • Livrarea se face in toata tara la pretul de 20 ron.
Avantajele ofertei
  • O superba pereche de ochelari ORIGINALI marca POLAROID
  • Ai ochii protejati de perechet de ochelari originali
  • Ochelari cu personalitate pentru oameni cu personalitate
  • Toc inclus GRATUIT!

 

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.funkybiz.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active