Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Analize functii ficat! doar 70 ron in loc de 236 ron pentru consult gastro-enterologie + ecografie ficat (abdomen superior) + analize sange functii ficat (tgo, tgp, uree, acid uric). profita acum de discountul 70% de la clinica anima!

70 
Comanda

Valoare

236 Ron

Reducere

70%

Economisesti

166 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Analize functii ficat! doar 70 ron in loc de 236 r
 

Avantaje

 • Clinicile Anima dispun de cea mai performanta aparatura medicala in toate cele 15 cabinete medicale şi centru de diagnostic unde poţi beneficia de investigaţii complexe de radiologie, ecografie 4D, osteodensitometrie, mamografie, endoscopie ORL.
 • Eviti leziunile la nivelul ficatului care pot fi ireversibile;
 • Simptome cauzate de disfunctii ale ficatului: greturi, balonari, constipatie, tulburari digestive, colon iritabil, acnee, mancarimi ale pielii, epuizare, deprimare, irascibilitate continua;
 • Un ficat sanatos asigura digestie corespunzatoare si elimina eficient toxinele din organism;

Observatii

 • ATENTIE: FICATUL NU DOARE!
 • Problemele ficatului se pot datora stresului, oboselii si alimentatiei deficitare.
 • Este bine de stiut ca 70% din colesterol este produs in ficat si doar 30% provine din alimentatie.
 • Ficatul indeplineste mai mult de 500 functii diferite, fiecare dintre acestea fiind esentiale vietii.
 • Functiile sale esentiale includ: ajutor in digestia grasimilor, asigura rezerve de nutrienti, filtrarea toxinelor si a deseurilor din sange, sintetizarea unor varietati de proteine si reglarea nivelelor multor chimicale ce se ajung in sange.
 • El este raspunzator direct sau indirect de crestere, imunitate, nutritie si reproducere.
 • O boala a ficatului poate afecta oricare dintre aceste procese vitale.
 • Te ajuta sa controlezi producerea si eliminarea colesterolului si sa rezisti in fata infectiilor prin producerea de factori imuni care indeparteaza bacteriile din sange.
 • Intreaga cantitate de sange care ajuge la inima si plamani trece mai intai prin ficat.
 • Leziunile la nivelul ficatului afecteaza capacitatea lui de a lupta impotriva infectiilor si de a indeplini celelalte sarcini.
 • Exista mai multe tipuri de boli de ficat, dar cele mai importante sunt hepatitele virale, ciroza, litiaza biliara, afectiunile hepatice corelate cu consumul de alcool, cancerul hepatic.
 • A se vedea termenii si conditiile ce se aplica tuturor ofertelor

Exista rezolvare!


De cand ma stiu ficatul mi-a creat probleme. Din acest motiv trebuie mereu sa controlez tot ceea ce consum, pentru ca altfel imi creaza stare de discomfort. Legume verzi si uscate, carne rosie pe gratar, fara dulciuri, doar cu fructe … m-am saturat de toate restrictiile. Nu ca as fi eu persoana care sa fac excese, dar daca mananc ceva care nu se incadreaza in regim mi se face foarte rau si imi revin greu la starea normala. Adevarul este ca nici pragul medicului nu l-am mai trecut de foarte mult timp. Ar fi cazul sa fac un deal, dar sustinut de TopDeals.ram gasit cea mai buna oferta: ANALIZE FUNCTII FICAT! Doar 70 RON in loc de 236 RON pentru consult gastro-enterologie + ecografie ficat (adica abdomen superior) + analize sange functii ficat (tgo, tgp, uree, acid uric). Profita acum de discountul 70% de la clinica Anima!
Am sunat si mi-am facut programare. Vinerea viitoare ma prezint la medic.

Dupa ce imi fac toate analizele la ficat poate lista cu restrictii se va mai micsora … macar putin !

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.topdeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active