Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8811 inregistrati Close Close

Ai parul rebel, fragil, degradat si deshidratat? Salonul VIP Marian Cotoi iti ofera un tratament SPA pentru restructurarea firului de par, cu 60% reducere. Nu-ti neglija podoaba capilara.

76 
Comanda

Valoare

190 Ron

Reducere

60%

Economisesti

114 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Ai parul rebel, fragil, degradat si deshidratat?
 

Termeni si conditii voucher


* Serviciile sunt realizate de echipa lui Marian Cotoi;
* Dupa ce obtii voucherul, il poti folosi in urmatoarele 60 zile;
* Acelasi utilizator poate achizitiona 5 vouchere, insa poate folosi doar unul in nume propriu, celelalte se pot face cadou;
* Rezervarile se fac in prealabil, sunand la: 0756.193.999 / 0760.082.614
* Voucherul il vei gasi in contul creat pe site-ul nostru, in maxim 48 ore, dupa incheierea ofertei;
* Plata se poate face prin card sau prin transfer bancar.


Informatii despre oferta


Daca esti nefericita posesoare a unui par rebel, fragil si deshidratat, afla ca tratamentul SPA pentru par este special conceput pentru tine. OfertaDeLUX si Salonul VIP Marian Cotoi te ajuta sa-ti recapeti sanatatea parului si sa-l protejezi eficient de factorii externi, agresiunea chimica si termica la care este supus aproape zilnic.  Tratamentul SPA este cel mai bun tratament capilar, declarat in urma voturilor profesionistilor din intreaga lume, in 2008, pentru al 8-lea an consecutiv.

Cu doar 76 Lei aceasta oferta include:
* tratament SPA pentru par.

Tratamentul este recomandat pentru:
* parul uscat;
* parul degradat;
* parul deshidratat;
* parul agresat  termic: placa, urcator etc;
* parul agresat chimic.


Tratamentul se realizeaza in 4 pasi care sunt respectati cu strictete de salonul VIP Marian Cotoi;
PASUL 1: samponarea parului cu Chelating Shampoo, un produs care curata in profunzime firul de par si il pregateste pentru urmatoarea etapa a tratamentului. Masarea scalpului este una usoara cu miscari lente.
PASUL 2: ajuta parul sa recapete PH-ul natural. Se aplica produsul  K-PAK Cuticule Sealer si se maseaza usor timp de cateva minute. In cazul unui par foarte deteriorat, mai ales dupa colorari repetate cu produse din supermarket sau cu oxidanti puternici datorita acestei etape parul isi va recapata frumusetea naturala si va deveni stralucitor.
PASUL 3: dupa faza echilibrarii PH-ului a venit timpul fazei de reconstructie intensiva a parului cu ajutorul produsului  K-PAK Reconstruct Deep-Penetrating contine un complex de ingrediente pentru restructurare: Keratina si Q-Complex. Acest fluid este baza intensiva in refacerea proteinelor, reface si imbunatateste calitatea si structura firului actionand in profunzime. Depunerea este atat de profunda deoarece ea se face prin cuticula intredeschisa, acolunde este cazul, dar mai ales prin structura cuticulei. Acest lucru este posibil datorita moleculelor extrem de mici pe care le contine, de 20 de ori mai mici decat a celor mai bune produse profesionale de pe piata. Este baza in tratarea parului degradat.
PASUL 4: acest pas hidrateaza puternic parul si il ajuta la recapatarea elasticitatii si stralucirii naturale. Responsabil pentru acesta etapa este   K-PAK Intensiv Hydrator tratament pentru par usca si deshidratat. Are ca efect hidratarea in profunzime, inchiderea cuticulei si  redarea unui astect stralucitor.

Rasfate-te cu un tratament SPA pentru par care il va face matasos si stralucitor. Profesionistii de la Salonul Vip Marian Cotoi vor avea grija sa te simti rasfatata ca DIVA. Dupa acest tratament, parul va fi infasurat de pelicula protectoare care il va proteja impotriva agresiunii termice si chimice.


Gaseste pe hartaSalonul Vip Marian Cotoi
Sos. Stefan cel Mare nr. 31 (langa clubul Bellagio), sector 2, Bucuresti
0756.193.999 / 0760.082.614
www.mariancotoi.r

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul ofertadelux.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active