Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Abonament Vip la Prosper Fitness: Aveti kangoo jumps, aerobic, zumba, Tae-Bo, pilates, fitness nelimitat cu numai 109 RON! Bonus: acces gratuit la sauna!

109 
Comanda

Valoare

240 Ron

Reducere

55%

Economisesti

131 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Abonament Vip la Prosper Fitness: Aveti
kangoo ju
 
Descriere oferta

Conditia fizica buna este la marecautare pentru ca daca avem un corp sanatos si mintea noastra estesanatoasa. Cu totii stim proverbul “Mens sana in corpore sano”si daca l-am urma am duce o viata mult mai buna. Regasiti-vaechilibrul fizic si psihic cu antrenamentele de fitness care vadezvolta agilitatea si viteza. Pentru sanatate, este benefic numaidaca il practicati regulat.In plus, fitnessul va ajuta sa vasimti bine si sa reduceti riscul unui atac de cord, al canceruluide colon, diabetului si tensiunii ridicate.

Practicarea fitnessului aduce un plus deflexibilitate (abilitatea de a va misca articulatiile foarte mult side a va folosi muschii la intreaga lor capacitate), creste nivelul deoxigen care ajunge la muschi, ceea ce le permite sa functioneze maimult, intarirea muschilor si a rezistentei acestora.

KANGOO JUMPS

Sistemul autentic al arcurilor elipticese preseaza la fiecare pas facut si astfel, neutralizeaza impactul cusolul, care ar afecta articulatiile cu pantofi normali.

Rezultatul este o saritura interesantacare plonjeaza articulatiile si ofera o senzatie de putere si lipsade greutate (corporala) care ar putea fi comparata cu mersul in aer.

Tae-Bo

Exercitiile Tae-Bo sunt ideale pentrupersoanele care vor sa slabeasca intr-un timp cat mai scurt. Tae-Boisi are radacinile in kick-boxing, iar cel care l-a inventat sidezvoltat se numeste Billy Blanks. Este un amestec de lovituri cupiciorul si cu pumnii, ca la kick-boxing si elemente de stretching.Toate acestea trebuie executate intr-un ritm alert si in forta.

Tae-Bo este benefic pentru circulatiasanguina, lucrand intreaga musculatura a corpului, imbunatatindechilibrul, coordonarea, mobilitatea si intarind sistemul osos.Indiferent daca sunteti incepator sau intr-un stadiu mai avansat alantrenamentului, in Tae-Bo exista numeroase seturi de exercitii sicombinatii pentru a oferi permanent diversitate si provocare. Pelanga beneficiile aduse sanatatii, o ora de Tae-Bo inseamna 500-800de calorii arse si mult mai multa distractie decat la o ora normalade fitness.

Zumba: Alege o metoda distractivapentru o silueta de invidiat!

Zumba ajuta la arderea rapida agrasimilor, pierzand intre 500-1000 de calorii la o sedinta. Totodatazumba lucreaza foarte multe grupe musculare, incluzand o serie largade miscari simple dar extrem de eficiente si este ideala pentrutonifierea si sculptarea corpului.

Sala de fitness
 
Sauna
 

Prosper Fitness

Calea 13 Septembrie 241-255, 050735 Bucuresti
Site-ul companiei
Caracteristici
 • Prosper Fitness este situat intr-ozona centrala a Bucurestiului cu antrenori calificati, saliamenajate corespunzator si va pune la dispozitie urmatoarele:fitness, aerobic, kangoo-jumps, Tae-Bo, zumba, pilates
 • Sistem de climatizare siventilatie in fiecare incapere,vestiare si dusuri sclipind decuratenie, sala de fitness 200 mp, sala aerobic 75 mp
 • Sala cu o suprafata generoasa (200mp2) si dotata cu aer conditionat
  Conditii de utilizare
  • Voucher valabil o luna
  • Prin achizitionarea unui voucherGroupon, dvs beneficiati dekangoo jumps (numai pentru femei),aerobic, zumba, Tae-Bo, pilates, fitness nelimitat
  • Voucher valabil doar clientilor noi
  • Dvs puteti utiliza un singur voucher,in schimb puteti achizitiona oricate pentru a le face cadou
  • Abonamentul este valabil doar pentru clientii noi care isi cumpara prima oara un voucher in cadrul Prosper fitness
  • Pentru detalii suplimentare, va rugamsa sunati la 0721 906 090
  • Adresa completa: Calea 13 Septembrienr 251-255,Prosper Plaza etaj 3
  • Program: luni - vineri 9:00 - 23:00,sambata 9:00-21:00 si duminica 9:00-18:00
  Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.groupon.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
   
  Google Map
   
  Alte oferte active