Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

91% reducere: 2 Lei pentru 1 Sedinta de Dans la alegere intre: Street Dance, Merengue, Bachata, Tango, Vals, Folcloric, Belly Dance, Sensual Dance, Afro Dance sau Samba la Perfect Body. Bonus: 50% reducere la orice abonament. (valoare 23 Lei)

2 
Comanda

Valoare

23 Ron

Reducere

91%

Economisesti

21 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
91% reducere: 2 Lei pentru 1 Sedinta de Dans la al
 

Descriere oferta

Prin dans ne unim simturile intr-un ritm de buna dispozitie si relaxare. Zambim pentru ca pasim impreuna, ne lasam purtati de valul spumos al muzicii si visam cu ochii deschisi. Oferta zilei iti propune sedinta de dans, care dureaza 60 de minute, la alegere intre: Street Dance, Merengue, Bachata, Tango, Vals, Folcloric, Belly Dance, Sensual Dance, AfrDance sau Samba, pentru numai 2 Lei, plus 50% reducere la orice abonament.

Ai sansa sa testezi dansul care ti se potriveste si daca iti place, beneficiezi de 50% reducere pentru un abonament. Iata ce stiluri de dans poti incerca:

Street dance:
- Breakdance
- Lirical
- Hip-Hop
- Streetdance
- Hip-Hop
- Popping
- Locking
- Ce-walk

All styles:
Merengue – simplu si ritmat
Bachata – tandru si sentimental
Tang– atitudine si pasiune
Vals – ametitor
Dans in grup – energie
Belly dance – provocator
Folclorice – traditie
Belly dance – provocator
Sensual dance – sexy si incitant
Aflrdance – energie si distractie
Samba – topaiala vesela

Dansul te ajuta sa zambesti, sa uiti de grijile cotidiene si sa fii mai increzator in fortele proprii. Ofera-ti momente de relaxare la Sala Perfect Body. Perfect Body este sala noua, deschisa din 14 mai 2011. Sala de sport are dimensiune de 300 mp open space si dotari precum: vestiare, parchet, sonorizare profesioanala, purificatoare de aer, aer conditionat.

Verificati programul Salii Perfect Body accesand link-ul http://www.perfect-body.ro/program.jpg, in functie de activitatea pe care doriti sa desfasurati.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active