Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

9 ron pentru webhosting profesional timp de 1 an de zile! solutie completa doar de la dcn telecom! 96% discount!

9 
Comanda

Valoare

246 Ron

Reducere

96%

Economisesti

237 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
9 ron pentru webhosting profesional timp de 1 an d
 

DCN Telecom s-a nascut din nevoia de comunicare. Chiar si celebra zicala “gandesc deci exist” a fost inlocuita de “comunic deci exist“.
Fondata de o echipa profesionista, ce lucreaza in domeniul tehnologiei informatiei, reprezentam o companie cu politica deschisa, cu o viziune futurista, orientata catre client.
Plecand de la concepte cheie de fiabilitate, calitatea serviciilor, comunicare bidirectionala am reusit sa oferim clientilor nostri plusul de care aveau nevoie.

Mai mult ca niciodata, in zilele noastre, mediile de afaceri se bazeaza si sunt dependente de serviciile de comunicatii. Companiile sunt intr-o continua comunicare cu partenerii, clientii, furnizorii si bineinteles cu proprii angajati, colaboratori sau actionari. A fi “conectat” este extrem de important, si atat utilizatorii business cat si cei casnici sunt interesati de un provider ce le ofera functionalitate maxima, le asigura toate nevoile de comunicatii si raspunde prompt, atent si interesat la solicitarile acestora (Acces rapid si gratuit la service, prin echipe operative 24h/24h / 7 zile pe saptamana /365 zile).

DCN Telecom ofera servicii de comunicatii integrate, schimband modul in care cumperi si folosesti serviciile de comunicatii de date. Preturile accesibile, pachetele de servicii atractive, promotiile si nu in ultimul rand calitatea serviciilor sunt atuurile noastre.

Maximizam calitatea integrand produse si servicii la un nivel superior.

OFERTA:

Servicii WebHosting in limita la 1 GB spatiu, fara limita de traffic si cu cel putin 3 legaturi nationale si internationale la Internet. In felul acesta pagina dumneavoastra web va fi vizibila tot timpul.

Uptime minim garantat 99%.

Acces ftp, mysql, php.

5 subdomenii.

20 adrese de e-mail (acces POP3/SMTP/IMAP cat si webmail implementat de catre compania noastra in 2 module).

Interfata user friendly pentru crearea e-mailurilor si a setarilor necesare functionarii site-ului.

BONUS: Voucherul aduce automat un discount de 100 de RON in cazul in care doriti sa va realizam noi pagina web. Pagina web va fi negociata ulterior in functie de complexitatea acesteia.

Se pot achizitiona maxim 10 vouchere de persoana. In cazul in care sunteti webdesigner si doriti spatiu de gazduire acestea se pot folosi toate o data. Va rugam specificati operatorului acest lucru.

In cazul in care nu aveti un domeniu cumparat, echipa noastra, va poate ajuta sa cumparati domeniul iar in cazul in care nu doriti acest lucru va putem pune la dispozitie un subdomeniu din multitudinea de domenii pe care compania noastra le detine.

Puteti utiliza voucherul in 60 de zile de la cumparare.

CONTACT:

info@dcn.ro

Tel/Fax: 0213.481.483 / 0752.07.07.05

Multumim ca ati ales sa fie PreaBine.ro si astazi.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.preabine.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active