Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

9 ron pentru a plati cu 65 ron mai putin la orice pereche de pantofi, sandale cu toc sau platforme la chicada.ro. profita de ocazie si fii in pas cu moda.

9 
Comanda

Valoare

150 Ron

Reducere

94%

Economisesti

141 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
9 ron pentru a plati cu 65 ron mai putin la orice
 
Descriere oferta

Sunt femeie, deci innebunita dupa pantofi! Aceasta afirmatie pare sa fie un adevar general valabil.  Pantofii sunt acele accesoriile bine alese, care transforma tinuta demodata intr-una "in tendinte".

Vrei sa fii in pas cu moda? Vrei ca picioarele tale sa fie rasfatate cu incaltaminte de calitate, croite cu elegant? Profita de aceasta super oferta si si alege una sau chiar mai multe perechi de pantofi, sandale cu toc sau platforme de la Chicada.ro.

Doar 9 RON si beneficiezi de reducere de 65 RON la orice pereche de pantofi, sandale cu toc sau platforme la chicada.ro.

Articolele magazinul online Chicada.ro iti completeaza tinuta si te ajuta sa iesi mereu in evidenta la serviciu, la cafea in oras cu prietenele sau la cina romantica.

Profita de ocazie si fii in pas cu moda.

Termenii ofertei

Un utilizator poate folosi cate vouchere doreste si poate face cadou cate doreste.

Mentionam ca pe www.chicada.ro este afisat pretul intreg al produsului, fara reducerea oferita de voucherul achizitionat prin socialdeals.ro.

Costul transportului comenzile din Bucuresti este de 5 RON si pentru provincie este de 10 RON prin Fan Courier(indiferent de numarul de produse).

Voucherul este valabil 45 de zile de la data emiterii.

Comanda poate fi facuta telefonic fie pe email. Fiecare utilizator trebuie sa precizeze codul voucherului pentru a beneficia de oferta.

Tel: 0731 182 035, 0753 824 474                 Email: info@chicada.ro

Program: Luni - Vineri: 09.00 – 18.00

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.socialdeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active