Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

86% reducere: 49 Lei pentru o Extractie Dentara (inclusiv consultatie, plan de tratament si anestezie, iar, la nevoie, con antibiotic, burete hemostatic si sutura) (valoare 340 Lei)

49 
Comanda

Valoare

340 Ron

Reducere

86%

Economisesti

291 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
86% reducere: 49 Lei pentru o Extractie Dentara  (
 

Descriere oferta

Zambetul este bijuterie personala cu care ii poti cuceri si pe cei mai nepasatori trecatori, de aceea el trebuie sa straluceasca de frumusete si santate. Pandoria.rimpreuna cu echipa de medici Ards Dental iti ofera un tratament pentru un zambet perfect, la un pret sclipitor de mic.

Extractia dentara este interventie ce consta in indepartarea unui dinte bolnav, care provoaca si intretine procesele patologice locale, regionale si generale ce nu pot fi rezolvate prin tratamente conservatoare.

Cumpara acum un voucher de 49 Lei pentru Extractie (fara molari de minte si dinti inclusi) ce include anestezia, consultatia si un plan de tratament si, la nevoie, include si con antibiotic, burete hemostatic, sutura.
Bonus: 20% reducere la orice tratament + 30% reducere la implant dentar.

Impreuna cu echipa de profesionisti a clinicii Ards Dental zambetul tau va straluci de sanatate iar tu vei putea sa zambesti, sa razi cu pofta, sa iti traiesti viata din plin si sa te bucuri de fiecare clipa.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active