Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

85 RON pentru 1 pachet cardio Anima: 1 examinare cardiologie + 1 EKG cu interpretare + 1 ecocardiografie Voluson la Clinicile Anima in valoare de 310 lei - reducere 73%!

85 
Comanda

Valoare

310 Ron

Reducere

73%

Economisesti

225 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
85 RON pentru 1 pachet cardio Anima: 1 examinare c
 

Oferta pe scurt

Bolilele cardiovasculare au un impact major în rândul populaţiei de pretutindeni, afectând atât persoanele tinere cât şi cele cu vârste avansate. Diagnosticarea precoce a bolilor cardiovasculare este cu atât mai importantă cu cât incidenţa acestor afecţiuni a crescut.

Oferta:
1 examinare cardiologie + 1 EKG cu interpretare + 1 ecocardiografie Voluson care pot fi efectuate în clinicile Anima Victoriei, Anima Nusco Tower sau Anima Delfinului.
1. Anima Victoriei: Str. Buzeşti nr. 75-77, Sector 1, Bucureşti (Piaţa Victoriei);
2. Anima Nusco Tower: Şos. Pipera nr. 42, Mezanin, Bucureşti (Centru Business Nusco Tower)
3. Anima Delfinului: Şos. Pantelimon nr. 245, Sector 3, Bucureşti (Piaţa Delfinului).

Puteţi beneficia de aceste servicii doar cu programare în prealabil sunând la 021-9838. Neprezentarea la programare (fără a telefona în prealabil pentru reprogramare la 021-9838) conduce la pierderea serviciilor achiziţonate prin intermediul voucherului.

Puteţi suna pentru programare începând cu a doua zi de la achiziţionarea cuponului iar programarea va fi făcută pentru intervalul 28 aprilie – 27 mai, de luni până vineri.

Poţi comanda maximum 5 (cinci) vouchere pe care să le poţi face cadou celor dragi. 

Se poate folosi un singur voucher de catre o persoana, insa poti comanda mai multe pentru a le face cadou.

Voucherul este valabil 1 lună, până la 27 mai 2011, în clinicile Anima Victoriei, Anima Nusco Tower sau Anima Delfinului, pe bază de programare la medicii specialişti.

Pentru program, mai multe informaţii despre ofertă şi programări vă rugăm să sunaţi la 021/9838 sau să accesaţi www.clinica-anima.ro

Voucher valabil pana la: 27 mai 2011

 

De ce sa profiti de oferta:
E indicat să mergeţi la cardiolog înainte de a avea simptome de boală cardiacă, dacă aveţi una sau mai multe din următoarele condiţii: bărbaţii peste 55 ani şi femeile peste 65 ani/la menopauză, circumferinţa abdominală peste 80 cm la femei şi 94 la bărbaţi, tensiunea arterială peste 140/90 mmHg, colesterol/trigliceride sau glicemie peste limita normală, dacă sunteţi mari fumători (de peste 20 ani, 1 pachet/zi), dacă aveţi în familie rude de gradul 1 cu boli cardio-vasculare la vârste tinere (sub 65 ani).

Următoarele simptome pot fi de cauză cardiacă, mai ales dacă apar la pacienţi cu factori de risc menţionaţi mai sus: dureri în partea anterioară a toracelui/lipsă de aer, mai ales la efort, palpitaţii (perceperea bătăilor inimii rapide, regulate sau neregulate), pierderea conştienţei (sincope), dureri/crampe gambiere la mers, picioare umflate, accident vascular cerebral în antecedente.
De asemenea, pacienţii care au fost diagnosticaţi cu o boală cardiacă trebuie urmăriţi periodic la intervale stabilite de medicul cardiolog: HTA, hipercolesterolemii, angină pectorală, infarct miocardic, insuficienţă cardiacă, aritmii (aritmie extrasistolică, fibrilaţie atrială, etc), boli valvulare, pacienţii care au suferit intervenţii chirurgicale la nivelul inimii: înlocuiri valvulare, by-pass, implantare de stent, stimulator cardiac, etc. 
Daca aţi fost examinaţi de un medic de altă specialitate care a găsitmodificări ECG nou apărute, sufluri cardiace, se recomandă consult cardiologic pentru stabilirea diagnosticului de certitudine.

 


 
Alte oferte active