Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

85% reducere: Platesti 15 Lei si bei cata Sangria vrei, in club Salsa 3 la petrecerea de Vineri. Bonus: Intrare gratis! (valoare 100 Lei)

15 
Comanda

Valoare

100 Ron

Reducere

85%

Economisesti

85 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
85% reducere: Platesti 15 Lei si bei cata Sangria
 

Descriere oferta

Atmosfera incendiara, ritmuri latino, prieteni, dans, lumini si DJ de renume in club Salsa 3. Distreaza-te vineri, 22 aprilie, la petrecerea de inchidere a Clubul Salsa 3. Beneficiezi de intrare libera si bautura Sangria nelimitat, platind numai 15 lei.

Salsa 3 este un club dedicat iubitorilor de ritmuri latine, atmosfera este mereu incendiara, fiind intretinuta de 3 Djs profesionisti de nationalitati diferite. Cei trei sunt: D.J. Ray De Cuba, D.J. Carlitos de Panama si D.J. De La Luz de Romania.

Pentru ca vineri este seara latino, vei dansa pe ritmuri de salsa, merengue, cumbia, vallenato, bachata, samba. Si pentru ca muzica vine la pachet cu bautura si fara cost de intrare, nu iti ramane decat sa achizitionezi voucherul si sa profiti de ultima petrecere in club Salsa 3.

Uita de problemele cotidiene, cheama-ti prietenii si petreceti pana in zori. Acum nu te mai duci in club cu buget limitat, pentru ca poti bea Sangria oricat iti doresti, cu doar 15 lei.

Sangria este bautura slab alcoolizata, pe baza de vin, de origine spaniola (in limba spaniola sangria insemana sangeriu). Aceasta bautura este facuta dintr-un vin tanar, rosu, in care se taie felii de diferite fructe (citrice in principal), un indulcitor (zahar sau miere) si, dupa gust, un pic de tarie (brandy, coniac).

Club Salsa 3 da startul distractiei cu numai 15 lei!

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active