Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

85% reducere: 49 Lei pentru 15 sedinte de electro-stimulare la salonul La Coquette (valoare 325 Lei)

49 
Comanda

Valoare

325 Ron

Reducere

85%

Economisesti

276 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
85% reducere: 49 Lei pentru 15 sedinte de electro-
 

Descriere oferta

Oferta zilei iti propune sa nu faci compromisuri cand vine vorba de tine: 15 Sedinte de Electrostimulare la Salonul de Infrumusetare La Coquette. Oferta este limitata!

Ce este electrostimularea:
Un aparat de electrostimulare detine un anumit numar de electrozi din silicon care se monteaza pe corp cu ajutorul unor benzi elastice si conform unor scheme kinetoteraputice in functie de zonele care necesita remodelare.

Acesti electrozi trimit impulsuri electrice stimuland si tonifiind musculatura deja existenta. Un avantaj esential al tratamentelor este faptul ca muschii sunt lucrati fara depunerea unui efort (fitness pasiv). Expertii spun ca 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 5-6 ore de fitness sau aerobic! In plus, nu exista transpiratie, murdarie sau oboseala, ci chiar mai multa energie.

Multitudinea de electrozi ne permite sa lucram toate zonele dorite si sa ne remodelam corpul dupa dorintele clientului! Spre deosebire de exercitiile de fitness, care chiar daca se concentreaza asupra unei grupe de muschi, nu se limiteaza doar la ea, electrostimulare este concentrata doar pe o zona anume, fiind si relaxanta, asemeni unui masaj.

Rezultatele tratamentului:
Rezultatele sunt vizibile dupa maxim 5-6 sedinte efectuate intensiv. O sedinta are 20 minute in acest caz. Dupa o serie de 12-14 sedinte se poate vorbi de o scadere considerabila in centimetri, iar dupa 26-28 sedinte rezultatele sunt similare unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana. Dupa ce corpul a ajuns la silueta dorita, pentru intretinerea acesteia este suficienta o sedinta la 7-10 zile.

Beneficiile acestui tratament sunt:
    * redarea fermitatii muschilor;
    * eliminarea celulitei;
    * micsorarea stratului adipos;
    * recapatarea elasticitaii si sanatatii pielii;
    * imbunatatirea circulatiei sanguine.

Aceasta modalitate de fitness pasiv este foarte raspandita in SUA, unde se afla de asemenea si cele mai performante aparate de acest gen. Centrele de electrostimulare din SUA tind sa ia locul salilor de aerobic, deoarece prin intermediul acestora femeile economisesc timp, nu depun efort si obtin rezultate vizibile foarte repede.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active