Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8783 inregistrati Close Close

84.5% discount pentru 40 sedinte tratament corporal: 10 impachetari ceai verde + 3 impachetari ser modelator + 2 impachetari paprika + 5 sedinte masaj anticelulitic + 10 sedinte electrostimulare + 10 sedinte peeling, numai la Geisha

149 
Comanda

Valoare

964 Ron

Reducere

85%

Economisesti

815 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
84.5% discount pentru 40 sedinte tratament corpora
 

Geisha Salon

  Salon Geisha este un salon de infrumusetare ce va ofera servicii de cosmetica, coafura, manichiura, pedichiura, tratamente corporale si faciale.

  Salonul Geisha va ofera un pachet complex de remodelare si intretinere corporala, alcatuit din impachetari, masaj si electrostimulare.

  Printre diferitele tehnici adjuvante in tratamentul celulitei se numara si impachetarile. Acestea au efect perspirant, detoxifiant si de gomaj.Impachetarile se realizeaza prin masarea zonelor afectate de celulita cu creme, amestecuri din plante sau alte substante anticelulitice si apoi infasurarea cu fese din plastic sau alte material, pentru un interval de 15-45 de minute.

  Ceaiul verde este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale terapeutice de energizare si detoxifiere, Rezultatul impachetarilor cu ceai verde este o piele mai elastic si mai ferma, fara celulita, un beneficiu important fiind pierderea rapida in greutate.

  Paprika are o influenta favorabila asupra celor trei staturi de piele: epidermul, dermul si hipodermul. Impachetarile cu paprika provoaca o reactie reflexa de vasodilatare.

  Impachetarile sunt contraindicate persoanelor care sufera de boli cardiace grave, boli sangvine (tromboflefita), la menstra, varice pronuntate, boli de piele (eczeme, dermatite, psoriazis, etc) sau imediat dupa expuneri la soare sau solar.

  Masajul anti-celulitic este una din cele mai eficiente solutii pentru a scapa de „coaja de portocala“. Acest tip de masaj se efectueaza local (de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen), in zonele afectate de celulita. Este un masaj profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos. Se utilizeaza creme speciale, care sporesc efectul anti-celulutic. Masajul anti-celulitic nu este un masaj de relaxare, ci presupune manevre insistente prin metode de framantat si tapotament. Pentru rezultate vizibile, este necesar a fi realizat de catre un profesionist.

  Contraindicatii: inflamatii acute dermatologice, varice pronuntate. In perioada menstruatiei se face la o intensitate medie si se recomanda intreruperea sedintelor de masaj in primele 2 zile de menstruatie.

  Peeling-ul corporal reprezinta indepartarea celulelor moarte din stratul superior al pielii si este un procedeu important, caruia de multe ori nu i se acorda importanta cuvenita.

  Peeling-ul corporal nu se va efectua la persoanele care au probleme dermatologice (eczeme, dermatite, psoriazis, etc) sau imediat dupa expuneri la soare sau solar.

  Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere foarte mare de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

  Contraindicatii: Persoane cu boli cardiac sau stimulator cardiac, Femei insarcinate, varice in stadiu avansat, Epilepsie, Osteoporoza,Insuficienta renala

Termenele si datele ofertei


  • Fiecare voucher este pentru o persoana si include:
   • 10 impachetari ceai verde - 45 minute
   • 3 impachetari ser modelator - 45 minute
   • 2 impachetari paprika - 45 minute
   • 5 sedinte masaj anticelulitic - 30 minute
   • 10 sedinte electrostimulare - 45 minute
   • 10 sedinte peeling
  • Impachetarile se efectueaza la tunel cu infrarosu
  • Programarea sedintelor se va realiza la numarul de telefon 0767.70.34.94, pana pe 4.04.2011
  • Nerespectarea termenilor si conditiilor poate atrage anularea voucherului sau a primelor sedinte.
  • Voucherul este valabil in salonul Geisha din Bucuresti.
  • Un utilizator poate achizitiona mai multe vouchere.
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Este necesar sa prezentati voucherul imprimat pe hartie pentru a beneficia de oferta.
  • Voucherul va fi disponibil a doua zi dupa incheierea ofertei pe site
  • Puteti verifica permanent statusul tranzactiilor dumneavoastra in sectiunea "Tranzactiile mele"
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.goldendeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active