Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

83% reducere: 5 Lei pentru o electrocardiograma la Clinica Delta Pro Medical (valoare 30 Lei). Plus 30% reducere pentru orice investigatie de cardiologie.

5 
Comanda

Valoare

30 Ron

Reducere

83%

Economisesti

25 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
83% reducere: 5 Lei pentru o electrocardiograma la
 

Descriere oferta

Oferta zilei iti propune sa ai grija de inima ta din timp, pentru a fi sigur ca ai o inima sanatoasa si peste 10 ani.

Electrocardiograma este o investigatie nedureroasa, care inregistreaza activitatea electrica a inimii. ECG-ul arata cat de repede bate inima si scoate in evidenta orice probleme ale ritmului cardiac, prin plasarea pe piept a unor electrozi conductori de curent slab.

Procedeul nu este deloc incomfortabil sau invaziv si dureaza aproximativ 40 minute. In urma acestuia, un medic cardiolog va putea stabili urmatoarele:
- ritmul si frecventa cardiaca; - orice tulburare de ritm ale cordului;
- orice tulburare de conducere: cand impulsurile electrice nu urmeaza calea normala de conducere prin inima;
- el va putea afla axul electric al cordului precum si cresterea sau ingrosarea peretilor unor cavitati ale inimii (atrii, ventriculi);
- afectarea muschiului cardiac (a miocardului) si scaderea aportului de oxigen in anumite zone ale inimii (ischemie);
- semnele unui infarct miocardic mai vechi sau in evolutie;
- efectele medicamentelor, in special ale celor antiaritmice.

Daca sunteti curiosi sa aflati ce risc aveti pentru o boala cardiovasculara sau pur si simplu vreti sa va ingrijiti de sanatatea dvs, atunci acum este momentul unei vizite la medicul cardiolog de la Delta Pro Medical.

De asemenea, daca suferiti de durere toracica, palpitatii, oboseala excesiva sau dificultati in respiratie, o vizita la cardiolog va poate clarifica sursa problemei. Este mai ales recomandata persoanelor peste 40 ani sau celor care au un istoric de boli cardiovasculare in familie. Astfel, electrocardiograma este prima investigatie cardiologica care se efectueaza cand este suspectata o afectiune cardiovasculara.

Delta PRO Medical asigura servicii medicale si chirurgicale de inalta calitate si profesionalism, in sistem privat, intr-o atmosfera destinsa, plina de caldura si intr-un mediu ultramodern cu un personal atent si calificat. Puteti beneficia de indrumari si tratamente medicale, tratamente chirurgicale, sfaturi comportamentale, dieta, psihoterapie si multe altele.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active