Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

80 RON in loc de 350 RON pentru detartraj, periaj profesional, fluorizare, aplicare bijuterie dentara, consultatie si plan tratament, BONUS reducere 20% la coroana portelan si 10% reducere pentru tratamentele ale cabinetului!

80 
Comanda

Valoare

350 Ron

Reducere

77%

Economisesti

270 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
80 RON in loc de 350 RON pentru detartraj, periaj
 

TERMENI VOUCHER

  1. Foloseste Vocuher-ul pana la data de 27.06.2011;
  2. Este necesara programarea telefonica la nr. 0729477768 si 0763254008  
  3. Poti cumpara 5 vouchere, insa poti folosi doar unul si pe restul le poti face cadou;
  4. Vei primi voucher-ul pe e-mail si in sectiunea "Contul meu" imediat dupa procesarea platii.

 

 

PARTENER

IRIMAR DENT SRL

Adresa: Aleea Botorani nr. 5, bl. V36, ap. 3, Bucuresti

 

 

INFORMATII DESPRE OFERTA

80 RON in loc de 350 RON pentru detartraj, periaj profesional, fluorizare, aplicare bijuterie dentara, consultatie si plan tratament si 10 %  reducere pentru tratamentele stomatologice ale cabinetului!

Detartrajul cu ultrasunete este folosit pentru a indeparta tartrul de pe dinti si de sub gingii, petele colorate de pe suprafata smaltului. Acest timp de curatare a dintilor este mult mai eficient decat cel realizat manual si mai putin traumatizant pentru dinti si gingii. Indeparteaza depozitele bacteriene si este mult mai usor tolerat de catre pacienti.

Detartrajul cu ultrasunete previne aparitia gingivitelor si a afectiunilor paradontale. Prin aceasta metoda de curatare se pot indeparta si petele de pe dinti, provocate de cafea, ceai sau nicotina, care nu pot fi indepartate manual.

Detrartrajul cu ultrasunete nu este dureros, iar in timpul realizarii nu trebuie efectuata anestezie. Aceasta procedura nu foloseste substante chimice care sa deterioreze dintele sau gingia.

Prin periajul profesional se obtine o suprafata perfect neteda, chiar lustruita pe care depunerea placii bacteriene si a tartrului sa nu fie favorizata. Se realizeaza cu paste special, bine tolerate de organism, fara dureri, care elimina si ultimele resturi de tartru intarziind viitoarele depuneri

Fluorizarea reprezinta tratamentul stomatologic prin care se suplimenteaza cantitatea de fluor a dintilor, in scop profilactic si este indicat cu precadere copiilor. Fluorizarea are rolul de a preveni formarea leziunilor carioase si / sau de a reduce progresia cariilor deja existente.

Daca dintii dumneavoastra sunt foarte frumosi dar doriti sa imbunatatiti frumuseatea si mai mult, puteti sa aplicati pe un dinte o bijuterie dentara. Zambetul dumneavoastra va deveni mai atragator si mai misterios.

Bijuteria dentara sa aplica pe dinte cu ajutorul unui adeziv special astfel incat nu afecteaza integritatea si sanatatea dintelui dumneavoastra. Ea poate fi indepartata foarte simplu de catre medicul dentist, in cazul in care nu o mai doriti.

 

 
Alte oferte active