Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

80% reducere: 49 Lei pentru Detartraj, Periaj profesional, Fluorizare si o Lectie de igienizare la Cabinetul Stomatologic AmericDent. Bonus: 50% reducere pentru albirea dintilor! (valoare 250 Lei)

49 
Comanda

Valoare

250 Ron

Reducere

80%

Economisesti

201 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
80% reducere: 49 Lei pentru Detartraj, Periaj prof
 

Descriere oferta

Este mult mai usor sa previi decat sa tratezi! Pentru un zambet frumos si sanatos iti oferim un pachet stomatologic complet de profilaxie, la un pret stralucitor de mic. Cumpara voucherul in valoare de 49 de lei si beneficiezi de detartraj, periaj profesional, fluorizare si o lectie de igienizare, precum si o reducere de 50% pentru albirea dintilor.

Un aspect frumos si ingrijit al dintilor nu se poate realiza doar printr-un periaj zilnic. Fiecare dintre noi trebuie sa stie ca are nevoie odata la 6 luni de curatarea dintilor.

Acesta se poate realiza manual sau cu ultrasunete. Prezenta tartrului pe dinti este nociva si duce la agravarea bolilor parodontale. Indepartarea tartrului determina prelungirea vietii dintilor pe arcada.

Detartrajul trebuie urmat intodeauna de periaj profesional care are rolul de a finisa si albi suprafetele dentare. Fluorizarea dintilor reduce hipersensibilitatea si previne aparitia cariilor dentare.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active