Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

80 lei pentru 2 sedinte masaj anticelulitic + 4 sedinte de electrostimulare + 4 impachetari la olimpic gym in valoare de 370 lei - reducere 78%!

80 
Comanda

Valoare

370 Ron

Reducere

78%

Economisesti

290 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
80 lei pentru 2 sedinte masaj anticelulitic + 4 se
 

Oferta pe scurt

Ai vrea sa ai silueta de invidiat si tu sa nu trebuiasca sa faci nimic? Cu oferta de la Olimpic Gym nu mai ai nevoie de un miracol! Se ocupa specialistii de tine!

Oferta:
- 2 sedinte masaj anticelulitic + 4 sedinte de electrostimulare + 4 impachetari cu scortisoara sau crema de termosudatie la Olimpic Gym;

Pentru programari sunati la numerele de telefon: 0760. 839. 596, 0771. 392. 850, 031. 432. 67. 94 sau pe adresa: olimpicgym@gmail.com.

Se poate folosi un voucher de persoana, dar poti cumpara mai multe pentru a le face cadou. Beneficiarii voucherului cadou pot folosi un voucher de persoana.

Voucher valabil pana la: 1 august 2011

Detalii oferta si companie

Impachetarile sunt foarte eficiente pentru detoxifiere, slabire localizata rapida si sanatoasa, eliminare a celulitei, prevenirea, ameliorarea si vindecarea vergeturilor. Impechetarile se vor efectua cu ajutorultunelului cu infrarosu.
Este cea mai noua metoda de a reduce celulita adipoasa localizata.

Terapia prin masaj actioneaza benefic asupra intregului corp, stimuland circulatia sangvina si limfatica si influentand favorabil sistemul nervos prin crearea unei stari placute de relaxare si calm. In plus, masajul anticelulitic invioreaza tonusul muscular si elasticitatea pielii, impiedica formarea depozitelor de grasime din tesuturile pielii si combate celulita.

Electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1- 4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).

Tratamentul trebuie efectuat sistematic, fara pauze, cu frecventa de minim 2-3 sedinte pe saptamana si trebuie sustinut prin urmarea unei diete si consumarea a cel putin 2l apa zilnic.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.zumzi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active