Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

80 Lei in loc de 300 Lei pentru ecografie de san bilateral + Doppler + consultatie ginecologica sau endocrinologica la alegere!

80 
Comanda

Valoare

300 Ron

Reducere

73%

Economisesti

220 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
80 Lei in loc de 300 Lei pentru ecografie de san b
 
Descriere oferta
Clinicile Anima, linia de servicii medicale a celui mai mare grup farmaceutic din Romania, A&D Pharma, aduc pe piata romaneasca conceptul de ingrijire medicala “aproape de tine”.
Anima vine in intampinarea tuturor celor preocupati sa aiba o viata sanatoasa si ii apartine fiecarui pacient si familiei sale.

La Anima recunoastem valoarea pe care o aduce individualitatea, diversitatea si grija fata de sanatatea celor apropiati.

In luna martie sarbatorim femeia, iar Anima are grija de sanatatea reprezentantelor sexului frumos, punand accent pe preventie.
Ecografia de san este una dintre metodele cele mai eficiente de depistare a cancerului de san. Indicata pentru orice femeie sub 40 de ani, ecografia mamara/san nu prezinta riscuri.
Beneficiile ofertei
In luna martie sarbatorim femeia, iar Anima are grija de sanatatea reprezentantelor sexului frumos, punand accent pe preventie.

Ecografia de san este una dintre metodele cele mai eficiente de depistare a cancerului de san. Indicata pentru orice femeie sub 40 de ani, ecografia mamara/san nu prezinta riscuri.

Ecografiile se fac pe un ecograf de ultima generatie,Volluson Expert, ultimul tip de aparat de la General Electric, lider mondial in aparatura medicala.

ANIMA iti ofera pentru doar 80 Lei in loc de 300 Lei o Ecografie de san bilateral + Doppler + interpretare + o consultatie la alegere intre ginecologie sau endocrinologie

Avantajele ecografiei:
- este o metoda neinvaziva si rapida,
- usor accesibila si repetabila la orice interval
- nu are contraindicatii, restrictii sau efecte secundare
- permite urmarirea evolutiei naturale sau dupa tratament a leziunilor
- nu necesita niciun fel de pregatire anterioara a pacientului.

Adresele unde puteti beneficia de serviciile oferite:
Clinica Anima Victoriei - Str.Buzesti nr. 75-77, sector 1, Bucuresti
sau
Anima Nusco Tower, Str.Pipera nr.42, cladirea Nusco Tower, mezanin.
Termenii ofertei
  • Puteti beneficia de serviciile Ecografie de san + bonus consultatie gratuita de la Anima doar cu programare in prealabil. Sunati la 021-9838 si stabiliti intalnirea cu medicul Anima in clinica Anima Nusco Tower sau Anima Victoriei.
  • Un utilizator poate achizitiona max. 5 vauchere dar doar doua pe acelasi nume
  • Programarea pe baza voucherului va fi facuta incepand cu a doua zi de la achizitionarea cuponului pe www.getadeal.ro
  • Aveti la dispozitie o luna de zile pentru a folosi voucherul. Va puteti programa la consultatie inainte sau dupa efectuarea ecografiei. Este de preferat sa alegeti intre cele 2 specialitati (ginecologie/endocrinologie) in functie de recomandarea medicului care efectueaza ecografia.
  • Neprezentarea la programare (fara a telefona in prealabil pentru reprogramare la 021-9838) conduce la pierderea serviciilor achizionate prin voucherul getadeal.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active