Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8781 inregistrati Close Close

79% reducere: 27 de lei o Obturatie Coronara (Plomba) cu Compozit Fotopolimerizabil de culoarea dintelui pentru Tratarea Cariei Complexe + Bonusuri de Reduceri. (valoare 130 Lei)

27 
Comanda

Valoare

130 Ron

Reducere

79%

Economisesti

103 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
79% reducere: 27 de lei o Obturatie Coronara (Plom
 

Descriere oferta

Iti place sa zambesti, sa razi cu pofta, sa iti traiesti viata din plin si sa te bucuri de fiecare clipa? Uneori iti este mai greu sa faci pentru ca micile probleme dentare iti strica ziua. Pentru a intampina si rezolva aceste probleme, Pandoria.rimpreuna cu CMI Dr. Valeanu Dan Vladimir iti ofera Obturatie Coronara (Plomba) cu Compozit Fotopolimerizabil de culoarea dintelui pentru Tratarea Cariei Complexe la numai 27 de Lei, plus doua bonusuri:

1. 50% reducere pentru cea de-a doua obturatie coronara (plomba)
SI
2. 65% reducere la detartraj, periaj profesional si fluorizare.
 
Obturatia include:
- consultatie de specialitate pentru stabilirea unui plan de tratament ulterior
- obturatie (plomba) cu compozit fotopolimerizabil de culoarea dintelui pt tratamentul cariei complexe (daca sunt necesare tratamente endodontice, acestea vor fi tarifate separat, in functie de complexitatea cazului)
- coafaj cu hidroxid de calciu
- Bonus: 50% reducere la urmatoarea obturatie
- Bonus: 65% reducere la detartraj + periaj profesional +fluorizare       
 
Obturatiile dentare, cunoscute mai ales sub denumirea de "plombe dentare" reprezinta metoda foarte frecvent intalnita, cu ajutorul careia se trateaza indeosebi leziunile carioase care au distrus parte din dinte. Prin tratamentul cariei dentare, se stopeaza evolutia leziunii carioase, se conserva zonele neafectate ale dintelui, se asigura prelungirea duratei de viata a dintelui. Prin obturatie coronara (plomba) cu compozit fotopolimerizabil la culoarea dintelui, suprafata dintelui va avea aspectul smaltului sanatos. In cazul cand, pentru tratarea leziunii carioase, sunt necesare tratamente endodontice, acestea vor fi tarifate separat, in functie de complexitatea cazului.

CMI Dr. Valeanu Dan Vladimir este un cabinet stomatologic dotat cu aparatura moderna, unde beneficiati de tratamente fara durere si lucrari de calitate, precum si de gama completa de servicii, de la tratamente de urgenta, protetice, pana la tratamente ortodontice sau pe implanturi.

Deoarece cunoastem cat de importante sunt pentru dumneavoastra costurile in raport cu calitatea, asigurarea unor servicii profesionale si rezolvarea problemelor ce tin de sanatate, va punem la dispozitie toata experienta noastra. Ofertele noastre sunt personalizate in functie de anvergura lucrarilor cu posibilitatea obtinerii de reduceri considerabile. Va asteptam intr-un cabinet dotat modern, unde calitatea are un pret accesibil pentru toata lumea!

Afla mai multe informatii despre cabinet si de pe Facebook accesand acest link http://www.facebook.com/pages/CMI-Dr-Valeanu-Dan-Vladimir/200148316682903

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active