Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

78% reducere: 55 Lei pentru o sedinta foto profesionala intr-o locatie la alegere + 100 fotografii si 10 printate format 10x15cm (valoare 250 Lei)

55 
Comanda

Valoare

250 Ron

Reducere

78%

Economisesti

195 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
78% reducere: 55 Lei pentru o sedinta foto profesi
 

Descriere oferta

78% reducere: 55 Lei pentru o sedinta foto profesionala intr-o locatie aleasa de tine! (valoare 250 Lei). BONUS: DVD cu minim 100 de fotografii de inalta calitate, optimizate si prelucrate in orice format si 10 printate format 10x15cm.

O imagine face cat 1000 de cuvine, dar o fotografie poate trece dincolo de cuvinte. Acum ai ocazia sa achizitionezi o sedinta foto profesionala de 1 ora cu numai 55 lei si beneficiezi de un DVD cu minim 100 de fotografii + 10 printate in format 10x15cm.

Dino Graphics iti va crea cele mai frumoase amintiri pe hartie in locatia pe care o alegi tu. Pe langa pozele profesionale, vei beneficia si de o lectie in care iti vor fi dezvaluite secretele unei bune atitudini in fata camerei, dar si de o pregatire in vederea unui eveniment important din viata ta.

Daca iti doresti sa pozezi altundeva decat intr-un studio, dar sa beneficiezi de acelasi nivel de calitate si specializare din partea fotografului tau, acum ai ocazia sa incerci o sedinta foto realizata in decoruri pe care le propui tu (interior sau exterior). Va trebui sa suni la numarul 0721 864 887 pentru a stabili locatia, ziua si ora shooting-ului.

Cristian Dino are o experienta de 18 ani in fotografie si 7 ani in fotografie digitala. Portofoliul lui include fotografie de eveniment, fotografie de studio, fotografie artistica, fotografie de produs.

Aceasta oferta este limitata.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active