Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

75 % Reducere pentru Machiaj Profesional! Doar 55 lei in loc de 220 lei pentru Machiaj Profesional cu produse  PARISAX si aplicare gene false! BONUS: 50% pentru o sedinta de bronzare organica!

55 
Comanda

Valoare

220 Ron

Reducere

75%

Economisesti

165 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
75 % Reducere pentru Machiaj Profesional! Doar 55
 
Descriere oferta
Frumusetea este mai mult decat orice recomandare! (Aristotel)

O femeie frumoasa trebuie sa fie mereu pregatita si sa stie care sunt tendintele modei, tendintele in machiaj si ce se poarta in general. Afla si incearca la noi ce se poarta in aceasta primavara in domeniul make-up-ului si fii mereu in trend.
Cand vorbim despre machiajul de ocazie, este imposibil sa nu ne zboare gandul la o seara deosebita sau un eveniment important pe care le asteptam de ceva vreme.
Si pentru ocazia mult asteptata, in mod sigur te-ai gandit deja la ce tinuta vei avea. Evident, trebuie sa asortezi machiajul la tinuta, pentru ca intregul tau aspect sa formeze un tot unitar. Machiajul de ocazie inseamna: machiajul de mireasa, machiajul pentru nunta in general, machiajul de botez sau alte ceremonii in familie, machiajul pentru prezentari de moda, machiajul pentru seara de Revelion, machiajul pentru petreceri si majorate, machiajul pentru baluri de absolvire, etc.
Beneficiile ofertei
Doar 55 lei in loc de 220 lei pentru Machiaj Profesional cu produsePARISAX si aplicare gene false in manunchi!

BONUS: 50% pentru bronzare organica.

PARISAX COSMETIC este in acest moment unul din liderii din zona de frumusete, partenerul principal al celor mai importanti make-up artisti francezi cat si europeni.
Cu ajutorul produselor PARISAX Professional care ofera varietate de texturi (alternand de la mat, pudrat, pana la stralucitor si sidefat) si de culori (atat pastelate cat mai ales culori tari) se poate realiza un machiaj care persista si care multumeste si cea mai exigenta clienta.

ATENTIE: Un voucher poate fi folosit de doua persoane, fiecare urmand sa-si aleaga serviciul dorit (ex: persoana va beneficia de machiajul profesional, cea de-a 2-a va beneficia de genele false)
Termenii ofertei
  • Dupa ce oferta se activeaza, folositi voucherele oricand in urmatoarele 60 de zile;
  • Orice rezervare se va face telefonic la numarul 021 2221072;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim 5 vouchere, insa poate folosi doar unul pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active