Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

75% reducere: 30 Lei pentru un seminar care te invata cum sa iti 'Creezi Starea de Bine in fiecare zi' la Salon InLight. (valoare 120 Lei)

30 
Comanda

Valoare

120 Ron

Reducere

75%

Economisesti

90 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
75% reducere: 30 Lei pentru un seminar care te inv
 

Descriere oferta

Armonizeaza-ti mintea, trupul si sufletul prin cele 5 simturi! Creeaza-ti starea de bine in fiecare zi!

Miercuri, 20 aprilie intre orele 18:30 – 20:30, la Salon Inlight, sunteti invitati la un seminar special, sustinut de Clara Toma, autoarea cartii cu acelasi titlu. In cadrul acestui seminar vei invata cum sa iti creezi simplu si eficient, starea de bine si de armonie, calea catre sanatate si vitalitate! Ofera zilei iti aduce o reducere de 75% pentru participarea la acest seminar, pretul final fiind doar de 30 de lei.

Temele care vor fi dezbatute in cadrul seminarului sunt: Ce arome, ce culori, ce sunete, ce gusturi si ce atingeri se potrivesc personalitatii voastre si nevoilor specifice.

Veti invata despre:
- meloterapie
- cromoterapie
- aromaterapie
- terapia prin atingere
- echilibrarea energetica
- modalitati de eliminare a stresului cotidian, de relaxare profunda, dar si de reenergizare.

In plus, veti beneficia de un test de aromadiagnostic prin care veri descoperi anumite blocaje la nivel psihoemotional, prin intermediul simtului oflactiv.

In plus, participantii vor primi ca bonus si un Card de Fidelitate Inlight, prin care vor beneficia de discounturi timp de un an la majoritatea cursurilor organizate de salon Inlight.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active