Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

75 Lei in loc de 300 Lei pentru 4 obturatii definitive (plombe) + Bonus: 40 Lei pentru detartraj cu ultrasunete si periaj profesional, numai la Cabinet Dr. Raceala Badea Mihaela, 75% discount

75 
Comanda

Valoare

300 Ron

Reducere

75%

Economisesti

225 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
75 Lei in loc de 300 Lei pentru 4 obturatii defini
 

CMI Raceala Badea Mihaela

Sanatatatea orala se refera la santatea dintilor, gingiilor si a intregiicavitati bucale. Igiena orala este foarte importanta si pentrusanatatea intregului organism. Din cauza ritmului deviata alert, unui adult ii ramane foarte putin timp pentru grija pe caretrebuie sa acorde sanatatii dintilor. Un lucru este cert: igiena orala necorespunzatoareduce la afectiuni parodontale, cauza principala a pierderii dintilor laadulti.

Descoperirea la timp a unei astfel de afectiuni reduce riscul imbolnaviriipermanente a gingiilor si dintilor si usureaza posibilele tratamentecostisitoare si de lunga durata. Vizitele regulate la medicul stomatolog – de doua ori pe ansau la recomandarea acestuia, vor mentine sanatatetate optima pentrudentitia dumneavoastra pentru ca acesta este momentul in care mediculpoate identifica afectiuiune dentara inca din stadiu incipient. Pentruproblemele luate din pripa, tratamentele sunt usoare si nedureroase.

Cariile reprezinta cea mai frecventa problema dentara la pacientii adulti.Ele pot fi prevenite in mare masura printr-un periaj corect si constant, de cel putin doua ori pe zi.Dar odata apsrute, este foarte important sa nu amanati vizita la mediculstomatolog.

O alta problema poate la fel de des intalnita estecolorarea dintilor, un efect al consumului de cafea si al fumatului.Redobandirea albului natural se obtine, in prezent, prin diverse metode.Este recomandat sa se inceapa cu un detartraj riguros si cu un periajprofesional (care va restabili culoarea naturala a dentitiei), efectuate de catre medicul stomatolog.Clinica stomatologica DR.RACEALA BADEA MIHAELA ofera servicii medicale deinalta calitate, la standarde europene dar si la preturi accesibile.

In actul medical, doctorii clinicii Dr.RACEALA BADEA MIHAELA acorda mareimportanta prevenirii, educarii pacientilor in privinta afectiunilordentare, cat si a comunicarii medic-pacient. Ambientul confortabil,prietenos si profesionalismul medicilor vor face ca timpul petrecut inclinica Dr.RACEALA BADEA MIHAELA sa treaca in mod placut.


Termenele si datele ofertei


  • Voucherul este valabil pentru persoana si include 4 obturatii fizionomice (plombe de culoarea dintelui)
  • Bonus: 40 Lei pentru detartraj cu ultrasunete si periaj profesional
  • Incepand cu data 28.04.2011 aveti la dispozitie 90 de zile pentru a beneficia de oferta
  • Programul de lucru este Non-Stop
  • Este necesar sa faceti programare telefonica, la telefon 0768.685.927 sau 0760.187.695 sau 0724.474.721
  • Un utilizator poate achizitiona mai multe vouchere, dintre care doar unul pe acelasi nume
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Este necesar sa prezentati voucherul imprimat pe hartie pentru a beneficia de oferta.
  • Voucherul va fi disponibil a doua zi dupa incheierea ofertei pe site
  • Puteti verifica permanent statusul tranzactiilor dumneavoastra in sectiunea "Tranzactiile mele"
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.goldendeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active