Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

73% discount pentru 3 sedinte masaj anticelulitic + 3 sedinte electrostimulare + 3 sedinte impachetari cu numai 70 de lei. noi spunem ca este preabine! tu ce crezi?

70 
Comanda

Valoare

258 Ron

Reducere

73%

Economisesti

188 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
73% discount pentru 3 sedinte masaj anticelulitic
 

Dupa o saptamana stresanta de munca ar fi bine ca si altii sa munceasca pentru confortul tau, iar ca sa fie PreaBine, asa cum te-am obisnuit, ne-am asigurat ca pretul nu va fi un inconvenient. Te invitam sa te bucuri o oferta numai pentru tine!

Oferta:

3 Sedinte Masaj Anticelulitic + 3 Sedinte Electrostimulare + 3 Sedinte Impachetari (alge marine, parargil si piper)

            Masajul Anticelulitic ajuta la eliminarea  celulitei, tonifica musculature corpului si stimuleaza circulatia sangelui. Masajul este efectuat cu crema termica reductoare extraforte pentru combaterea stratului adipos si a celulitei, metoda foarte eficienta in procesul de remodelare corporala. Este un masaj profund, foarte puternic si foarte eficient în remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita.

           Electrostimularea Prin electrostimulare nu numai ca iti modelezi silueta, dar scapi si de unele probleme de sanatate : varice, dureri de picioare, dureri musculare etc. Ea nu este benefica doar in tratamentele corporale estetice, nu ajuta, deci, doar siluetei, ea are aplicatii multiple, de la tratamentul unor boli de inima pana la tratamente neurologice. Electrostimularea e folosita in special in fiziokinetoterapie : afectiuni osoase, musculare, articulare, in tratamente recuperatorii. Desigur, electrostimularea este extrem de eficienta in curele de slabire. Electrostimularea este un ajutor de nadejde in tratarea celulitei. ameliorandu-se si chiar eliminandu-se astfel aspectul de coaja de portocala. Si pielea beneficiaza de pe urma electrostimularii, ea fiind netezita si tonifiata.

            Impachetarile se realizeaza in termocuverta (patura electrica) sau in tunelul cu raze infrarosii. Impachetarile sunt foarte eficiente pentru detoxifiere, slabire localizata rapida si sanatoasa, eliminarea celulitei, prevenirea, ameliorarea si vindecarea vergeturilor. Pot fi atat la cald cat si la rece.

Poti achizitiona oricate vouchere. Tu poti folosi doar unul! Restul le poti face cadou.

 Utilizeaza apoi voucherul in 60 de zile de la incheierea ofertei.

Te rugam sa iti faci programare inainte de a merge la salon la numerele: 0766.586.738

Contact:

PowerLifting Fitness & Beauty

Bld. Gheorghe Sincai nr.10, Bl.30A, Sc.2
Bucuresti sector 4
Telefon: 0766.586.738

Iti multumim ca ai ales PreaBine.ro

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.preabine.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active