Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

71% reducere: 54 Lei pentru un Tratament Cosmetic de Curatare a Tenului: Demachiere, Tonifiere, Gomaj, Extractie Comedoane, Inchidere Pori cu Electroderm, Masaj, Masca si Crema Profesionala la Charm Beauty Studio. (valoare 185 Lei)

54 
Comanda

Valoare

185 Ron

Reducere

71%

Economisesti

131 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
71% reducere: 54 Lei pentru un Tratament Cosmetic
 

Descriere oferta

Starea de bine vine din interior si exprimam prin toti porii. Increderea in fortele proprii ne ajuta sa fim curajosi si naturali. Pandoria.rsi Charm Beauty Studiau cautat echilibrul intre urban si puritatea simturilor, propunandu-ti un tratament cosmetic de curatare a tenului la numai 54 de lei.

Daca vrei sa arati minunat in orice moment, alege sa fii rasfatata de cosmeticienii experimentati ai salonului Charm Beauty Studio. Frumusetea tenului este un atu pentru orice femeie, de aceea iti propunem un tratament cosmetic de curatare, care include:

• Demachiere
• Tonifiere
• Gomaj  sau peeling enzymatic pentru ten sensibil
• Extractie Comedoane
• Inchidere Pori cu Electroderm
• Masaj facial
• Masca
• Aplicare crema profesionala in functie de tipul tenului dumneavoastra

Pentru a fi sanatoasa, energica si frumoasa in fiecare zi, trebuie sa iti faci timp pentru tine, sa oferi pielii tale intreaga atentie si ingrijirea de care are nevoie.

Acum beneficiezi de un tratament pentru un ten suplu si sanatos la un pret foarte mic. Dupa achizitionarea voucherului este necesara programare telefonica la Charm Beauty Studio.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active